04
ЛЮТ
2016

Безбашена комедія 18+ повертається! Представляємо дубльований трейлер комедійного фільму «Сусіди 2». Цього разу спокійне життя сімейної пари порушить жіночий університетський клуб на чолі з Хлоєю Морец.

04
ЛЮТ
2016

Рік тому студія Sony придбала права на екранізацію коміксу Descender, сюжет якого віддалено нагадує «Штучний розум» Стівена Спілберга. Проект запущений в розробку. На цьому тижні Sony знайшла сценариста.

04
ЛЮТ
2016

Студія Universal підтвердила опубліковані в Instagram слова Віна Дізеля про дати релізу дев'ятого і десятого фільмів франшизи «Форсаж». Вони вийдуть в прокат в 2019-му і 2021-му відповідно.

04
ЛЮТ
2016

Розігруємо ПАРУ КВИТКІВ на прем'єрні дні показу шаленої комедії «В активному пошуку» в твоєму місті! Умови дуже прості: лайк/репост/комент.

03
ЛЮТ
2016

В анімаційній стрічці «Льодовиковий період: Курс на зіткнення», що представляє собою п'яту частину кіносерії, мова піде про нові пригоди білки Скрат. Яким чином цей кумедний персонаж опинився в космосі, можна вже дізнатися з першого трейлера мультфільму.

03
ЛЮТ
2016

Сценарист фільмів «Гранд реванш» і «Мачо і ботан 2» Родні Ротман дебютує в режисурі комедією «Щось» (The Something). Дія буде розвиватися в космосі, а головні ролі зіграють Сет Роген, Зак Галіфіанакіс і Білл Хейдер.

03
ЛЮТ
2016

Чекаєте на «Секрети домашніх тварин»? Представляємо третій дубльований трейлер - анімаційної стрічки від студії, що подарувала Вам «Нікчемного Я» і «Посіпак».

02
ЛЮТ
2016

Студія Paramount спільно з компанією Леонардо Ді Капріо Appian Way береться за екранізацію підліткового постапокаліптичного роману Кайли Олсон «Імперія пісочного замку» (The Sandcastle Empire).

02
ЛЮТ
2016

Компанії Number 9 Films і Killer Films, які продюсували драму «Керол», розробляють біографічну картину про життя французької письменниці Колетт. У режисерському кріслі - постановник фільму «Все ще Еліс» Вош Вестмоленд, а головну роль зіграє Кіра Найтлі.