12
СІЧ
2016

Відразу кілька молодих акторів пробуються зараз на роль молодого контрабандиста Хана Соло, спін-офф про який зніматимуть Філ Лорд і Крістофер Міллер. Серед них - син Клінта Іствуда Скотт Іствуд і зірка «Одержимості» Майлз Теллер.

12
СІЧ
2016

Це був вечір, коли Леді Гага стала найкращою актрисою, Джона Хілл з'явився в шапці ведмедя, а Рікі Джервейс жартував так, що в'янули вуха навіть у самих стійких. Голлівудська асоціація іноземної преси в 73-й раз роздала свої «Золоті глобуси».

11
СІЧ
2016

Представляємо трейлер драми «Едді "Орел"». Стрічка розповідає про британського лижника Майкла «Едді» Едвардса. Він першим представляв Великобританію на зимових Олімпійських іграх у стрибках з трампліну. На всіх змаганнях він займав останні місця.

11
СІЧ
2016

Увага! Небезпечна комедія-тролінг! Презентуємо новий дубльований трейлер до стрічки «Брати з Грімзбі». Британський шпигун терміново повинен залягти на дно і прибуває у містечко Грмісбі, але тут він зустрічає свого брата, відомого уболівальника-хулігана.

11
СІЧ
2016

Розмови про рімейк класики 1960-х «Фантастична подорож» йдуть в Голлівуді вже багато років. Студія Fox перебирала режисерів з 2007 року і зупинилася на кандидатурі Гільєрмо дель Торо. На жаль, «Тихоокеанський рубіж 2» на невизначений час вибув з планів постановника.

11
СІЧ
2016

Дивовижна історія, в яку неможливо повірити, не побачивши на власні очі. Коли здається все втрачено, і попереду лише біль і відчай, небеса дарують надію тим, хто вірить. Представляємо перший дубльований трейлер до фільму.

11
СІЧ
2016

До Вашої уваги перший дубльований трейлер фільму жахів «Закляття 2: Полтергейст у Енфілді» режисера Джеймса Вана. Це історія родини, якій доведеться зіткнутися з демоном, який вважає себе господарем міста, в який вони переїхали.

09
СІЧ
2016

У листопаді 2014 лауреат премії «Оскар» приступив до роботи над сюжетом стрічки «Гра Моллі» про життя сумнозвісної «принцеси покеру» Моллі Блум, а цього тижня керівництво студії Sony запропонувало йому покласти на себе ще й функції постановника байопіку.

08
СІЧ
2016

В ході виставки споживчої електроніки CES 2016 в Лас-Вегасі компанія Netflix оголосила про те, що починає роботу в 130 країнах світу, серед яких є і Україна. Netflix володіє великою колекцією фільмів і серіалів, у тому числі і власного виробництва.