08
СІЧ
2016

Протягом декількох років Сільвестр Сталлоне не приховував бажання зняти п'ятий фільм про пригоди Джона Рембо, проте сьогодні в інтерв'ю Variety актор несподівано оголосив, що він готовий попрощатися з образом ветерана В'єтнамської війни.

06
СІЧ
2016

В інтерв'ю виданню Rolling Stone фільммейкер підтвердив, що очолить зйомки п'ятої частини, але знову ж із застереженням, що вона стане для нього останнім фільмом кіносерії.

31
ГРУ
2015

Рік, що минає, був непростим, але віримо в краще, що буде в 2016! Всіх щиро вітаємо з наближенням Новорічних свят. Від всієї команди проекту, щиро бажаємо миру, здоров’я та достатку Вам та Вашій родині!

30
ГРУ
2015

Різдвяні свята - одна з найприбутковіших для прокатників пора. Увійшовшим в топ-12 фільмів вдалося зібрати понад 286 мільйонів доларів. Таким чином, минулий вікенд став другим за прибутковістю в історії американського бокс-офісу.

30
ГРУ
2015

На початку літа студія Dimension Films оголосила про старт роботи над новим фільмом кіносерії «Хелловін», який отримав назву «Хелловін повертається». Протягом останніх місяців про проект не було чути, але нарешті з'явилась інформація щодо продовження культової серії.

29
ГРУ
2015

Зустрічайте Дуейна Джонсона і Кевіна Харта у новій шпигунській комедії. Двоє колишніх однокласників опиняються в епіцентрі змови, пов’язаної з передачею військових таємниць. Один з них - стабільний лузер, інший - зірка в минулому. Представляємо перший дубльований трейлер.

29
ГРУ
2015

3,2,1, поїхали! До запуску анімаційної космічної пригоди готові? Незграба Майк народився в родині астронавтів. Дізнавшись, що його батько і дідусь вирушать в небезпечну експедицію на Місяць, Майк будь-що вирішує потрапити на цей корабель. Представляємо перший трейлер до стрічки.

29
ГРУ
2015

Вілл Сміт у напруженій драматичній історії боротьби однієї людини проти цілої системи, знятій на основі реальних подій. Представляємо перший дубльований трейлер до фільму.

29
ГРУ
2015

Голлівуд продовжує трусити від розвитку стрімінг-сервісів, які вперто перетягують глядачів, а разом з ними і шматок фінансового пирога. Ностальгія, провали, зірки - дивимося, які тренди в кіно і кінобізнесі запам'ятаються у минаючому, 2015 році.