29
ЧЕР
2015

У світлі успіху фільму «Світ Юрського періоду», що став четвертою частиною серії, заснованої на книзі Майкла Крайтона «Парк Юрського періоду», студія DreamWorks збирається екранізувати останній роман письменника «Мікро».

26
ЧЕР
2015

Знаменита серія відеоігор Hitman спробує знайти нове життя на великому екрані за допомогою режисера Олександра Баха. Представляємо новий дубльований трейлер фільму «Хітмен: Агент 47», який може похвалитися видовищною постановкою і великою кількістю екшн-сцен.

26
ЧЕР
2015

Карлос Салдана, постановник трьох фільмів анімаційної франшизи «Льодовиковий період» і двох мультфільмів «Ріо», цього тижня продав свою сценарну заявку на трилогію про монстрів студії 20th Century Fox.

26
ЧЕР
2015

Екранізація відеоігри Rampage студії New Line, робота над якою розпочнеться влітку 2016 року, заручилася підтримкою зірки «Форсажу» і «Розлома Сан-Андреас» Дуейна Джонсона.

25
ЧЕР
2015

Презентуємо ексклюзивні фрагменти фантастичного бойовика «Термінатор: Генезис». Нагадаємо, що прем'єра стрічки відбудеться вже зовсім скоро, 1 липня 2015! Не пропустіть!

25
ЧЕР
2015

Після відходу Алісії Вікандер з екранізації роману Дейва Еггерса «Сфера», продюсерам знадобилося півтора місяця, щоб знайти нову актрису на головну роль. І хоча розмови про залучення Емми Вотсон вже йшли пару тижнів, актриса тільки зараз офіційно підписалася на участь у проекті.

25
ЧЕР
2015

Пошуки актора на роль Людини-павука увінчалися успіхом. Британський актор Том Голланд, який знімався в драмі «Неможливе», приміряє червоно-синє трико. Новий фільм про Пітера Паркера буде ставити Джонатан Вотс, режисер хоррора «Клоун».

24
ЧЕР
2015

Продовження фільму жанру «хорор» від режисера Грегорі Плоткіна, який знає свою справу, знявши попередні частини. На Вас чекає містика, моторошність і невизначеність. Переглядаємо дубльований трейлер та очікуємо прем'єри в кінотеатрах України!

24
ЧЕР
2015

В інтерв'ю скандальному діджею Говарду Стерну Ченнінг Татум заявив, що не є прихильником фільму «Атака кобри», що дав йому одну з його перших ролей. Більше того, він його просто ненавидить.