14
СІЧ
2016

Деякі франшизи не хочуть вмирати. Після трилогії «Хроніки Нарнії», розпочатої в 2005 році фільмом «Лев, чаклунка та шафа», у 2013-му йшли розмови про запуск четвертої стрічки з підзаголовком «Срібне крісло». У підсумку ця книга Клайва Льюїса покладе початок новій серії фільмів.

13
СІЧ
2016

Це можна було очікувати, подивившись на трейлери, але офіційне підтвердження не завадить. Фільму «Дедпул» з Раяном Рейнольдсом в ролі балакучого найманця з коміксів Marvel привласнений «дорослий» рейтинг R.

13
СІЧ
2016

За добу до оголошення номінантів на премію «Оскар» висовує свою пластикову голову «Золота малина». Премія за найсумнівніші досягнення кінематографа в цьому році може дістатися еротичній драмі «П'ятдесят відтінків сірого» або вусам Джонні Деппа.

13
СІЧ
2016

Пропонуємо Вашій увазі короткий відеоматеріал, що ближче знайомить нас з героями продовження легендарної франшизи про боксера Роккі. В якій герой Сільвестра Сталлоне стає наставником онука свого одвічного конкурента Аполло Кріда.

13
СІЧ
2016

Незважаючи на те, що «Дорога люті» була визнана багатьма авторитетними виданнями однією з кращих картин 2015 року, її шлях на екрани виявився настільки тернистим, що 70-річний режисер всерйоз задумався про те, щоб передати кермо влади іншим постановникам.

13
СІЧ
2016

Восени минулого року пішли розмови, що Дженніфер Лоуренс придивляється до нового малобюджетного проекту Даррена Аронофскі. На цьому тижні картина влаштувалася на студії Paramount. Партнером Лоуренс по фільму стане Хав'єр Бардем.

12
СІЧ
2016

І знову трейлер! До Вашої уваги другий дубльований трейлер до фільму Майкла Бея. В основу лягли трагічні події 2012 року, що відбувалися в охопленій протестами Лівії. Рівень загрози в цій країні було визнано надзвичайно високим.

12
СІЧ
2016

Іспанець Хуан Антоніо Байона вибув з проекту «Всесвітня війна Z 2», оскільки його участі вимагає екранізація роману Патріка Несса «Голос монстра». Зйомки сиквела «Всесвітньої війни Z» були заплановані на літо цього року, але Байона не встигає до цього часу закінчити свій проект.

12
СІЧ
2016

Представляємо новий трейлер мультфільму студії Disney. Лис Нік Вайлд і зайчиха Джуді Хоппс, зовсім недавно влаштувалася на роботу в поліцію та відправляються по сліду заплутаної справи. Від його рішення залежать не тільки кар'єра Джуді і життя Ніка, а й доля рідного Зоотрополісу.