05
СЕР
2015

Рік тому, 05 серпня 2014 року, відбувся офіційний старт проекту...

04
СЕР
2015

І знову ексклюзивне відеозвернення! На цей раз від успішного актора Джека Блека, який запрошує українських кіноманів на пригодницьке фентезі «Страшилки».

04
СЕР
2015

Через два місяці після того, як у «Робін Гуда» компанії Lionsgate з'явився режисер, студія приступила до підбору виконавця головної ролі, випереджаючи за виробничим темпам інші проекти про уславленого лісового розбійника, що знаходяться в розробці в Голлівуді.

03
СЕР
2015

Популярна японська манга «Наруто», що поклала початок однойменному аніме-серіалу, сподобалася Голлівуду. Студія Lionsgate веде переговори щодо купівлі прав на ігрову екранізацію історії і вже підшукала постановника для проекту.

03
СЕР
2015

Біографічний фільм Скотта Купера «Чорна меса» про впливового гангстера Вайта Булджера. Представляємо дубльований трейлер картини з невпізнанним Джонні Деппом, Бенедиктом Камбербетчем, Кевіном Бейконом і Джоел Едгертон.

03
СЕР
2015

Брітт Робертсон, Гарі Олдман і Карла Гуджино приєдналися до Аси Баттерфілда в поки що безіменну міжгалактичну романтичну історію, сюжет якої розгортатиметься в епоху освоєння планет.

31
ЛИП
2015

Трилер «Імперія» дебютанта Деніела Рагассаса обзавівся зоряною підтримкою в особі Деніела Редкліффа. Актор зіграє молодого агента ФБР, якому доводиться працювати під прикриттям, щоб зупинити білих расистів, які готують теракт.

31
ЛИП
2015

Fox вже перебувала в процесі кастингу молодих актрис для прийдешнього коміксу «Гамбіт» і розглядала кандидатуру Леа Сейду, коли з'ясувалося, що режисерові Руперту Вайатту, схоже, доведеться підшукувати нового виконавця головної ролі у фільмі.

30
ЛИП
2015

Промотуючи стартуючу на цьому тижні картину «Місія неможлива: Нація ізгоїв», Том Круз заявив про старт роботи над шостою частиною успішної франшизи.