16
ЛИП
2015

На новорічні свята запальна романтична комедія від режисера фільму «Ідеальний голос». Дві сестри вирішують влаштувати одну останню вечірку в їх сімейному будинку, перш ніж батьки продадуть його. Представляємо перший дубльований трейлер!

16
ЛИП
2015

Студія Disney готує повернення у світ Аладдіна. Компанія запускає в розробку приквел свого мультфільму 1992 року, плануючи зняти ігрову картину з робочою назвою «Джини».

16
ЛИП
2015

Сюжет фільму заснований на реальних подіях, що відбулися в 1952 році, коли співробітники берегової охорони в самий розпал шторму намагалися врятувати екіпаж двох нафтових танкерів. Переглядаємо трейлер до стрічки та очікуємо прем'єри у наступному році!

16
ЛИП
2015

Як повідомляє The Hollywood Reporter, Дракула і інші мешканці п'ятизіркового готелю «Трансільванія» з «Монстрів на канікулах» відправляються на телебачення.

15
ЛИП
2015

70-річний вдівець Бен Вітакер виявляє, що вихід на пенсію - ще не кінець. Користуючись нагодою, він стає старшим стажистом на сайті моди під керівництвом Джулс Остін. Демонструємо перший трейлер до комедійної стрічки Ненсі Маєрс!

15
ЛИП
2015

Представляємо Вам ексклюзивний фрагмент зі знімального майданчика стрічки «Місія неможлив: Нація ізгоїв», в якому голлівудський актор Том Круз без допомоги каскадерів виконав трюк на злітаючому Airbus A400M!

15
ЛИП
2015

Днями Аманда Сейфрід в інтерв'ю виданню Sunday Times зізналася, що за участь в одному з крупнобюджетних проектів останніх років вона отримала гонорар, який складав всього 10% від суми, запропонованої її партнеру-чоловікові.

15
ЛИП
2015

Іноді Тору доводиться відкласти свій молот і взятися за гарпун. Представляємо дубльований трейлер картини оскароносного режисера Рона Говарда «У серці моря», в якій Кріс Хемсворт разом з командою китобійного судна намагається дати бій гігантському кашалоту.

15
ЛИП
2015

Індійський режисер Тарсем Сінгх зніме для NBC десять епізодів серіалу «Смарагдове місто», переосмисливши відому казкову історію Лаймена Френка Баума в більш похмурому ключі.