28
ТРА
2015

Кріс Пайн веде переговори зі студією Warner щодо участі в екранізації коміксу «Чудо-жінка», яку ставить Петті Дженкінс. Якщо сторони дійдуть згоди, то Пайн зіграє Стіва Тревора, в якого закохана героїня Галь Гадот.

27
ТРА
2015

Екранізація коміксу Алана Мура «Ліга видатних джентльменів» отримає ще один шанс. Студія Fox оголосила про запуск виробництва перезапуску. Після фільму 2003 роки вже була спроба перетворити «Лігу» в телесеріал, але вона так нічим і не завершилася.

26
ТРА
2015

Неприємна новина для тих, хто чекає екранізацію роману «Воно» Стівена Кінга. Режисер Кері Фукунага відмовився працювати над картиною, і виробництво зупинено. Коли воно відновиться, чи відновиться взагалі, поки не повідомляється.

25
ТРА
2015

Постановник двох мультфільмів франшизи «Шрек» і двох частин пригодницьких картин серії «Хроніки Нарнії» Ендрю Адамсон береться за екранізацію коміксу видавництва IDW «Зомбі проти роботів». Адаптувати його буде сценарист «Далласского клубу покупців» Крейг Бортен.

25
ТРА
2015

Продовження авантюрної комедії «Ілюзія обману» з підзаголовком «Другий акт» побачить світ ще тільки влітку 2016 року, але студія Lionsgate запускає в розробку третю частину франшизи про фокусників, не чекаючи прокатних результатів сиквелу.

23
ТРА
2015

Вигравай шалену кількість балів на ігровий рахунок!

23
ТРА
2015

Чотири роки тому Шон Пенн збирався знімати Роберта Де Ніро у фільмі «Комік», проте далі розмов справа не зайшла. Зараз же картина наблизилася до реальності, на режисерський пост заступив Майк Ньюелл, а зйомки стартують в листопаді цього року.

22
ТРА
2015

Книга Вільяма Гібсона «Нейромант» була виявлена в основі ще одного голлівудського довгобуду. Робота над фільмом ніяк не може розпочатися ось уже п'ять років, але зараз проект має шанс зрушити з місця за сприяння китайських інвесторів.

22
ТРА
2015

Студія Paramount оголосила дату прем'єри продовження зомбі-трилера «Всесвітня війна Z» з Бредом Піттом. Фільм вийде на екрани 9 червня 2017.