11
ЛЮТ
2015

Маркус Данстен і Патрік Мелтон, відповідальні за останні чотири частини «Пили», докладуть руку до ще однієї відомої хоррор-історії. Дует авторів візьметься за сценарій нового «Хелловіна» для студії Dimension Films.

11
ЛЮТ
2015

Демонструємо вашій увазі новий трейлер до чергової екранізації знаменитої казки Шарля Перро «Попелюшка». Романтичну історію виробництва студії «Walt Disney Pictures» режисера Кеннета Брана варто очікувати в березні 2015!

10
ЛЮТ
2015

Представляємо прем'єру дубльованого трейлера картини «Ідеальний голос 2» - продовження музичної комедії про яскравий і зухвалий жіночий хор, який намагається підкорити світ. Одну з ролей зіграла Елізабет Бенкс, яка взяла на себе і режисерські обов'язки.

10
ЛЮТ
2015

Після низки чуток студіям Sony і Marvel все ж вдалося домовитися. Людина-павук офіційно стане частиною кіновсесвіту Marvel і може з'явитися вже у фільмі «Перший месник: Громадянська війна». Очікується, що Ендрю Гарфілд до ролі супергероя не повернеться.

10
ЛЮТ
2015

Головний герой одружується з дівчиною своєї мрії. Він купив кільця і смокінг, оплатив шикарний ресторан, але для ідеальної церемонії не вистачає маленької деталі - друзів нареченого.

10
ЛЮТ
2015

Якщо ви думали, що у фільмі «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього» побачили Професора Ікс (Патрік Стюарт) і Магнето (Іен МакКеллен) востаннє, то помилялися. Патрік Стюарт розповів, що може з'явитися в «Росомасі 3», а МакКеллен - в «Апокаліпсисі».

09
ЛЮТ
2015

Режисер Джей Джей Абрамс попросив керівництво компанії Walt Disney перенести прем'єру фільму «Зоряні війни: Пробудження сили». Причину такого рішення можна дізнатися в даній новині.

09
ЛЮТ
2015

Мультфільм кінокомпанії Paramount «Губка Боб: Життя на суші» в американському прокаті «ввібрав» 56 мільйонів доларів побивши попереднього лідера уїк-енду. «Губка Боб» залишив далеко позаду і «Піднесення Юпітера», і «Сьомого сина».

09
ЛЮТ
2015

Презентуємо вашій увазі перший трейлер ремейку «Полтергейст» з Семом Рокуеллом в головній ролі. Режисером виступив Гіл Кінан, творець мультфільму жахів «Будинок-монстр». Прем'єра в Україні запланована на 23 липня 2015.