18
ЛЮТ
2015

Студія Sony придбала права на графічний роман Скотта МакКлауд «Скульптор», а продюсер фільмів «Старим тут не місце», «Соціальна мережа» та «Готель "Гранд Будапешт"» Скотт Рудін буде втілювати екранізацію в життя.

18
ЛЮТ
2015

Австралійський актор Коді Сміт-МакФі, відомий за фільмами «Дорога» і «Світанок планети мавп» отримав роль Нічного Змія у фільмі Брайана Сінгера «Люди Ікс: Апокаліпсис».

18
ЛЮТ
2015

Зйомки п'ятого фільму франшизи «Пірати Карибського моря» почалися на цьому тижні в Квінсленді, Австралія. Розробка фільму йшла два роки, і тепер режисери Еспен Сандберг і Хоакім Роннінг вийшли на фінішну пряму.

17
ЛЮТ
2015

Тоні Старк не буде лиходієм у фільмі «Перший месник: Велике протистояння». Таку заяву зробив в інтерв'ю виданню EmpireOnline виконавець ролі залізної людини Роберт Дауні-мол.

17
ЛЮТ
2015

Еротична мелодрама «50 відтінків сірого» на минулих вихідних очолила американський і міжнародний прокати, заробивши в Америці 81,6 мільйона доларів і ще 158 мільйонів доларів за її межами.

16
ЛЮТ
2015

Жарти над «50 відтінками сірого» доставляють більше задоволення, ніж сам фільм. Тому пропонуємо подивитися підбірку коубів, натхнених еротичною мелодрамою, і посміятися разом.

13
ЛЮТ
2015

Нова комедія з Вінc Воном від режисера Кена Скотта. Фільм розповідає про власника малого бізнесу та двох його колег, які відправляються до Європи, щоб здійснити найважливішу угоду в їх житті. Наразі демонструємо перший трейлер до стрічки!

13
ЛЮТ
2015

Режисер Меттью Вон (або, як його називають усі хто переглянув стрічку «Kingsman: Таємна служба», божевільний геній екшену) не приховує бажання зняти продовження.

12
ЛЮТ
2015

Уклавши угоду з Marvel, Sony тепер поспішає з кастингом на роль нового Людини-павука. Голлівудські видання навперебій пропонують можливих кандидатів, але інсайдери найчастіше називають імена Логана Лермана і Ділана О'Брайена.