24
ЛЮТ
2015

Днями пройшов слух, що робота над зйомками фільму «Місія нездійсненна 5» зупинена. Причиною тому нібито є відсутність виразного фіналу. Режисер бойовика Крістофер МакКуоррі відповів на звинувачення інсайдерів індустрії.

24
ЛЮТ
2015

Олівер Стоун вже веде зйомки драми «Файли Сноудена» в Мюнхені, але це ще не означає, що акторський склад повністю сформований. На цьому тижні до фільму приєднався Ніколас Кейдж, який зіграє колишнього співробітника американської розвідки.

23
ЛЮТ
2015

Презентуємо вашій увазі перший трейлер до захоплюючого бойвика «Хітмен: Агент 47» від режисера Олександра Баха. Оцінити історію про елітного вбивцю, створеного за допомогою генної інженерії можна буде вже в серпні цього року!

23
ЛЮТ
2015

Новий рік для кіномана починається разом з черговою церемонією вручення премій «Оскар». Можна поставити крапку на 2014-му і сміливо дивитися в майбутнє. Максимальна кількість номінацій було у фільмів «Людина-птах» та «Готель "Гранд Будапешт"».

23
ЛЮТ
2015

Вчора організатори премії «Золота малина» відзначали самі сумнівні досягнення кінематографа. Цього року лідером за кількістю номінацій (сім) були четверті «Трансформери», але перемогу в максимальній кількості категорій здобула картина «Врятувати Різдво».

21
ЛЮТ
2015

Хотіли українського кіно про українців? Отримайте! Головним героєм фільму виступає козак-відлюдник - Максим Оса, якого посилають з Січі розслідувати вбивство, що сталося в будинку пана Кричевського. Правда, глядачам все-таки доведеться злегка почекати - вихід стрічки намічений аж на 2016 рік.

20
ЛЮТ
2015

«У космосі ніхто не почує ваш крик» - так говорив постер фільму Рідлі Скотта «Чужий». Будете ви кричати від цієї інформації чи ні, залежить від вашого ставлення до режисера «Району № 9» Ніла Бломкампа: студія Fox підписала контракт з постановником на зйомку нового фільму франшизи.

19
ЛЮТ
2015

Зірка серіалів «Світлячок» та «Родина» Морена Баккарін отримала головну жіночу роль в екранізації коміксів видавництва Marvel «Дедпул» від студії Fox. Актриса зіграє кохану балакучого найманця, якого втілить на екрані Райан Рейнольдс.

19
ЛЮТ
2015

Columbia Pictures і Рон Ховард визначилися з акторами, які складуть компанію Тому Хенксу в третьому фільмі франшизи, розпочатої трилером «Код Да Вінчі». В екранізації роману Дена Брауна «Інферно» знімуться Фелісіті Джонс, Сідс Бабетт Кнудсен, Ірфан Кхан і Омар Сі.