08
ЛЮТ
2015

Cтудія Sony запропонувала Дженніфер Лоуренс («Голодні ігри») i Крісу Претту («Вартові Галактики») головні ролі в науково-фантастичному фільмі «Пасажири». Режисером стрічки виступить цьогорічний номінант на «Оскар» Мортен Тільдум.

08
ЛЮТ
2015

Lionsgate вдалася до ще одному популярному прийому для вилучення грошових мас з глядацьких гаманців. Після того як третю частину книги розбили на дві частини, стрічка «Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2» буде піддана процедурі перетворення формату в 3D.

07
ЛЮТ
2015

Стало відомо, що відразу три нових актора знімуться в п'ятому фільмі франшизи «Пірати Карибскогo моря» з підзаголовком «Мерці не розповідають казок». Ними стали Адам Браун, Денні Кіррейн і Делрой Аткінсон.

07
ЛЮТ
2015

Повнометражна екранізація аніме-серіалу «Роботек» знову стає актуальною темою. Це один з перших японських аніме-серіалів, який присвячений гігантським бойовим машинам. Наразі відомі продюсери та сюжет фільму.

06
ЛЮТ
2015

Роберт Земекіс випустив новий і дуже незвичайний, як і всі його творіння, фільм «Прогулянка висотою». Оцінити майстерність канатохідця Філіпа Петті, на великих екранах України, можна буде вже в жовтні 2015. Наразі переглядаємо перший трейлер до фільму!

06
ЛЮТ
2015

Четвертий сезон Американської історії жахів визвав набагато більший ажіотаж, ніж попередні сезони. Тому багато кому стало цікаво, як це бути потворою. Наомі Гроссман, яка виконувало роль Пеппер дала стосовно цього інтерв’ю.

06
ЛЮТ
2015

Представляємо другий дубльований трейлер мультфільму «Посіпаки» - спін-офф стрічки «Нікчемний Я», одного з найпопулярніших анімаційних франшиз сучасного Голлівуду. В українському прокаті картина з'явиться 9 липня 2015!

06
ЛЮТ
2015

Тріумфаторами тринадцятої церемонії вручення премії VES Awards, традиційно відзначає головні голлівудські досягнення в області візуальних ефектів, стали «Світанок планети мавп» і «Супер шістка». Серед телевізійних проектів репутацію лідера знову підтвердила «Гра престолів».

06
ЛЮТ
2015

"Хто живе на дні океану?" - "Губка Боб квадратні штани!" Мабуть ця фраза знайома ледве не кожному на цій планеті! Але тепер Боб виходить на сушу, щоб врятувати нас з вами.