09
СЕР
2016

Стрічка «Кохання та дружба» стала в США і Великобританії хітом у глядачів і критиків, які називають роль Кейт Бекінсейл у фільмі однією з кращих в її кар'єрі. Представляємо дубльований трейлер картини.

09
СЕР
2016

Актриса Брі Ларсон, що отримала цього року «Оскар» за фільм «Кімната», зніме комедію «Магазин єдинорогів».

08
СЕР
2016

Принцеса Барбі запрошує у захопливу космічну пригоду - відкривайте разом нові планети і здійсніть найзаповітніші мрії. Нові друзі, кумедні ситуації, містичні казкові створіння, супершвидкісні зорельоти і, звісно, розкішні костюми - чекають всіх прихильників найпопулярнішої ляльки.

08
СЕР
2016

Зірка фільму «Зоряні війни: Пробудження сили» Дейзі Рідлі підписалася на серію фільмів за книгами Патріка Несса «Хода хаосу».

08
СЕР
2016

Австралійський актор Джоел Едгертон може приєднатися до Дженніфер Лоуренс в екранізації шпигунського роману Джейсона Меттьюза «Червоний горобець».

05
СЕР
2016

Представляємо новий дубльований трейлер фільму «Будь-якою ціною», вихід якого планується 23 серпня 2016 року. Режисером бойовика став Девід Маккензі, а у головних ролях з'являться Джефф Бріджес, Кріс Пайн та Бен Фостер.

05
СЕР
2016

Триває кастинг в картину Кетрін Бігелоу про заворушення в Детройті, і одну з головних ролей отримав Ентоні Макі, який знімався у неї в фільмі «Володар бурі».

05
СЕР
2016

Представляємо перший тизер фільму «Дюнкерк» - нової роботи американського режисера Крістофера Нолана.

05
СЕР
2016

На цьому тижні зірка серіалу «Пан Робот» Рамі Малек приєднався до Чарлі Ханнема, затвердженого на головну роль в ремейку фільму «Метелик».