03
СЕР
2016

Британська письменниця Дж. К. Ролінг заявила, що більше не напише жодної історії про хлопчика, який вижив.

03
СЕР
2016

Режисер Денні Бойл ризикнув і зняв сиквел культової картини «На голці». На радість прихильників, у новому фільмі з’явиться увесь акторський склад з першого фільму: Юен Макгрегор (Марк Рентон), Юен Бремнер («Качан»), Джонні Лі Міллер («Кайфолом») і Роберт Карлайл (Френсіс Бегбі).

03
СЕР
2016

Сценарист фільмів «Макбет» і «Кредо вбивці» Майкл Лесслі адаптує роман Джеффрі Хаусхолда «Самотній вовк» (Rogue Male). Головну роль у фільмі зіграє Бенедикт Камбербетч.

03
СЕР
2016

Апеляційний суд Парижа ухвалив, що режисер Люк Бессон повинен виплатити 450 000 євро в якості відшкодування збитку Джону Карпентеру і StudioCanal за масове запозичення ключових елементів з фільму «Втеча з Нью-Йорка» в картині «Напролом».

03
СЕР
2016

Студія Disney представить світові нове бачення романтичної комедії «Сплеск». Замість Деріл Ханни роль знайденої русалки виконає Ченнінг Татум.

02
СЕР
2016

Героїні фільму примудряються встигати все і скрізь. Вони дбайливі мами, ідеальні дружини, зразкові домогосподарки, та ще й роблять кар'єру. Але від такого життя рано чи пізно втомиться будь-хто. Група відв'язних матусь вирішує гарненько розвіятися і пускаються на пошуки пригод.

02
СЕР
2016

Зірка «Першого месника» Кріс Еванс розглядає пропозицію студії Lionsgate про зйомки у фільмі «Джекіл» за мотивами однойменного міні-серіалу BBC.

01
СЕР
2016

Зірка фільмів «Людина - швейцарський ніж» і «Рубі Спаркс» Пол Дано займеться екранізацією роману Річарда Форда «Світ диких».

01
СЕР
2016

За тиждень до виходу фільму «Загін самогубців» стало відомо, що в картині з'явиться ще один супергерой всесвіту DC.