26
ЛИП
2016

Розігруємо ПАРУ КВИТКІВ на прем'єрні дні показу фантастично-фантастичного екшену «Загін самогубців» в твоєму місті*! Умови дуже прості: лайк/репост/комент.

04
СЕР
2016

Сиквел спін-оффа «поттеріани» «Фантастичні звірі і де їх шукати» про юного зоолога Ньюта Скамандера вийде в листопаді 2018 року.

04
СЕР
2016

3 серпня в Києві пройшла європейська прем'єра фільму «Загін самогубців» Девіда Ейра. Під час прем'єри глядачі могли поспілкуватися з головними героями фільму завдяки прямому включенню з Лондона. Для показу фільму був побудований екран 25 на 11,5 метрів.

04
СЕР
2016

На початку літа поповзли чутки про притягнення сценариста і режисера Тоні Гілроя до роботи над фільмом «Бунтар одн. Зоряні війни. Історія». Зараз з'ясувалося, що інсайдери не брехали.

04
СЕР
2016

Він Дізель і Крістен Стюарт в пронизливій правдивій історії від володаря премії Оскар режисера Енuа Лі. Дивіться новий дубльований трейлер та чекайте прем'єри на початку березня 2017.

04
СЕР
2016

Інтернет породив чергову петицію: закрити агрегатор рецензій Rotten Tomatoes, тому що критики постійно пишуть погані рецензії на фільми за коміксами DC.

04
СЕР
2016

Представляємо трейлер фільму «Велика стіна» режисера Чжана Імоу. Стрічка розповідає про будівництво Великої китайської стіни, включаючи містичні повороти сюжету. Головний герой, роль якого виконує актор Метт Деймон, очолить загін воїнів, що встали на боротьбу зі злом.

04
СЕР
2016

Компанія Voltage Pictures підтримає проект мрії Мела Гібсона «Учитель і безумець», в якому йтиметься про створення Оксфордського словника англійської мови.

04
СЕР
2016

2 серпня було знято ембарго на рецензії фільму «Загін самогубців». Західні критики прийняли стрічку не кращим чином.