28
ЛИП
2016

Ще більше вбивчого аудиту з Беном Аффлеком. Не забудьте ваші податкові декларації, коли підете в кіно 27 жовтня.

28
ЛИП
2016

Аківа Голдсман, лауреат премії «Оскар» за сценарій драми «Ігри розуму», адаптує для студії Fox роман Айзека Азімова «Сталеві печери».

28
ЛИП
2016

Джейсон Мур, відповідальний за постановку першого «Ідеального голосу», найближчим часом візьметься за інший музичний фільм. Режисер зніме стрічку Hair Wars за сценарієм шоураннера «Труднощів асиміляції».

27
ЛИП
2016

Лауреат премії Американської кіноакадемії Едді Редмейн приєднався до нового режисерського проекту Мортена Тільдума The Last Days of Night, над сценарієм якого працював Грем Мур.

26
ЛИП
2016

Комедія «У чорта на куличках» стала в домашньому прокаті найкасовішим італійським фільмом в історії, заробивши відразу 72 млн доларів. Представляємо перший дубльований трейлер картини, що відправляє глядачів в самі екзотичні куточки планети наповнені сміхом і любов'ю.

26
ЛИП
2016

Трейлер «Легіону», новий всесвіт світу Джоан Ролінг в «Фантастичних звірях», незвичайний король Артур, «Зоряний шлях: Діскавері» - дивимося, що ще показали на Comic-Con в минулу суботу.

25
ЛИП
2016

Спустошувачі на чолі з Йонду Майкла Рукера стали зірками презентації фільму «Вартові галактики 2». Показаний матеріал з малюком Грута привів у захват зал H.

25
ЛИП
2016

Зал H виставкового залу в Сан-Дієго побачив перші кадри нового «Тора», дізнався, що Капітана Марвел зіграє Брі Ларсон, і подивився трейлер «Доктора Стренджа», який вже встигли дублювати українською.

25
ЛИП
2016

Фільм про супермагів з всесвіту Мarvel «Доктор Стрендж» вийде на екрани в листопаді 2016. У головних ролях Бенедикт Камбербетч і Тільда Свінтон. Поки до прем'єри ще далеко,але зараз можна подивитися другий трейдер фільму, де вже видно вражаючі спецефекти.