24
ЛИП
2016

Особливою любов'ю на будь-якому конвенті користуються косплеєри. Коли ще сфотографуєшся з бородатою Харлі Квінн, леді Дедпул або сімейкою Феттів на відпочинку? Придивімося уважніше до деяких костюмів.

24
ЛИП
2016

Під час панелі студії Warner Bros. вперше показали трейлери фільмів «Диво-жінка» і «Ліга справедливості», які відразу ж офіційно виявилися в мережі. Читайте і дізнавайтеся, що було на презентації кінокоміксів DC.

24
ЛИП
2016

«Гра престолів» дражниться сьомим сезоном і веселить дублями, «Американські боги» представили перший тизер, а Ріанна виявиться в душі «Мотель Бейтсів». Розповідаємо, що було на Comic-Con 22 липня.

24
ЛИП
2016

Телевізійне відділення студії Marvel також повідомило про продовження серіалу «Шибайголова» на третій сезон.

22
ЛИП
2016

Французький постановник Люк Бессон прибув в Сан-Дієго представити свою нову картину «Валер'ян і місто тисячі планет». Перші кадри фільму Comic-Con зустрів стоячими оплесками.

22
ЛИП
2016

А ось і дубльований трейлер «Саллі» - нового фільму Клінта Іствуда з Томом Хенксом і Аароном Екхартом в головних ролях. Картина розповість про капітана Чеслі Саленбергера, який у 2009 році успішно посадив пасажирський літак компанії US Airways на поверхню річки Гудзон.

22
ЛИП
2016

Вперше за майже 50-річну історію конвенту Comic-Con відвідав режисер Олівер Стоун. Він повідомив, що його фільм «Сноуден» не хотіла брати жодна студія.

22
ЛИП
2016

Другий мультфільм про комедійні пригоди, що відбуваються з персонажами LEGO, від режисера Кріса МакКея. Цього разу в центрі подій виявиться самовпевнений супергерой Бетмен, на чию частку випадуть найнесподіваніші і неймовірні пригоди.

22
ЛИП
2016

Учора, 21 липня, в Сан-Дієго почав роботу 49-й Comic-Con, який триватиме чотири дні і стане центром уваги фанатів кіно, телебачення і коміксів з усього світу. В очікуванні новин з Сан-Дієго пропонуємо подивився на перші фотографії з конвенту і побачити ходячих мерців, загін самогубців, зомбі і пошарпаного Людину-павука.