01
СЕР
2016

Триразова лауреатка премії «Оскар» Меріл Стріп приєднається до Емілі Блант в новій екранізації «Мері Поппінс» від студії Disney.

01
СЕР
2016

Молодший брат Бена Аффлека, Кейсі Аффлек, затверджений на одну з головних ролей в екранізації роману Пітера Рока My Abandonment.

01
СЕР
2016

Paramount Television і Anonymous Content придбали права на екранізацію серії популярних ігор Battlefield. Планується адаптувати їх в телесеріал.

29
ЛИП
2016

Студія Warner, побачивши вдалі збори горора «Не вимикай світло», моментально заявила про запуск у виробництво продовження фільму.

29
ЛИП
2016

У комедії Баррі Зонненфельда «Дев'ять життів» Кевін Спейсі постає таким, яким глядачі не бачили актора ніколи: душа його героя переселяється в домашнього кота. Представляємо новий дубльований трейлер.

29
ЛИП
2016

Продюсери «Справжнього детектива» запросили Джона Малковича на головну роль в серіалі «Гумбольдт», де його герою належить вирощувати коноплю.

29
ЛИП
2016

Студія Disney почала підбір акторів в проект Лассе Халльстрема «Лускунчик і чотири королівства». Головну жіночу роль зіграє Маккензі Фой.

28
ЛИП
2016

Актриса Джессіка Честейн веде переговори про те, щоб приєднатися до знімальної групи проекту The Division, де головну роль зіграє Джейк Джилленхол.

28
ЛИП
2016

Режисер фільму «Мисливці на привидів» Пол Фіг спродюсує фільм за мотивами статті в журналі Elle про те, як супермоделі потрапили в снігову бурю.