15
ЖОВ
2015

Студія Warner і кінокомпанія Legendary об'єднуються в роботі над картиною «Годзілла проти Конга». Таким чином, два класичних монстра зіткнуться у масштабному фільмі, який об'єднає персонажів різних студій.

15
ЖОВ
2015

Екранізація роману Грема Сімсіона «Проект "Розі"» вже вдруге залишається без режисера. Річард Лінклейтер відмовився ставити картину. Трохи раніше з проекту вийшла Дженніфер Лоуренс, якій продюсери віддали головну роль.

13
ЖОВ
2015

Джей Джей Абрамс повідомив, що студія Disney з великим трепетом ставиться до фільму «Зоряні війни: Пробудження сили» і ніяким чином не втручалася в роботу над картиною. Це означає, що у Абрамса залишилося право фінального монтажу - право, яке вже практично зникло в Голлівуді.

12
ЖОВ
2015

«Багряний пік» поступово виходить в світ, тоді як його режисер дає інтерв'ю і ділиться планами на майбутнє. Гільєрмо дель Торо повинен був знімати сиквел «Тихоокеанського рубіжу», але вже радий, що проект відкладений. Замість нього він зосередиться на більш скромній картині.

09
ЖОВ
2015

Цей фільм кіносерії стане заключною частиною гучної історії Катніс Евердін і її друзів. Попереду - фінальна битва в Капітолії. Новий трейлер продовження «Переспівниці» рясніє новими цікавими кадрами.

09
ЖОВ
2015

Популярний голлівудський актор Рон Перлман зіграє в картині «Фантастичні звірі і де їх шукати», яка стане першим офіційним спін-оффом серії фільмів про Гаррі Поттера.

08
ЖОВ
2015

Що було б, якби гігантський астероїд не врізався в Землю, не спричинив кліматичних змін, а гігантські ящери не вимерли? У грудні 2015 цікава і зворушлива анімаційна історія від Pixar про динозавра Арло - добропорядного велетня з чуйним серцем.

08
ЖОВ
2015

Актори «Загону самогубців» за час зйомок стали справжніми друзями, що доводять спільні татуювання та сюрпризи в честь дня народження. Однак Джаред Лето був настільки занурений в свою роль, що колеги по фільму жодного разу не бачили на майданчику його самого - тільки Джокера.

08
ЖОВ
2015

Блискучий акторський склад у карколомній історії успіху чотирьох аутсайдерів з Волл-стріт. Тут усе, чого ви не знали про біржі, таємні механізми впливу та ставки, які іноді не піддаються жодній логіці. Представляємо дубльований трейлер до стрічки.