13
ЛИП
2016

Своїми враженнями від роботи над дубляжем діляться відомий український телеведучий та актор Сергій Притула, акторка та ведуча проекту «Зважені та щасливі» Олеся Жураківська та український радіо- та телеведучий Павло Шилько (DJ Паша).

13
ЛИП
2016

Кінокомпанія Goldenring Productions запускає у виробництво драму «Останні романтики» про поетесу Елізабет Барретт Браунінг, яку зіграє Рейчел Вайс.

12
ЛИП
2016

Представляємо перший дубльований трейлер науково-фантастичного трилера «Морган» від 20th Century Fox, дебютної режисерської роботи Люка Скотта, сина Рідлі Скотта.

12
ЛИП
2016

Студія Universal продовжує роботу над перезапуском своїх класичних франшиз про мумію, людину-вовка і людину-невидимку. Настав час історії про монстра Франкенштейна, якого зіграє Хав'єр Бардем.

12
ЛИП
2016

Після виходу на екрани фільму «Сестри Бенгер» в 2002 році Голді Хоун не знімалася в кіно. Скоро актриса повернеться на екрани в комедії від сценариста стрічки «Мисливці на привидів» Кеті Діпполд.

06
ЛИП
2016

Розігруємо ПАРУ КВИТКІВ на прем'єрні дні показу драми «До зустрічі з тобою» в твоєму місті*! Умови дуже прості: лайк/репост/комент.

08
ЛИП
2016

Хотіли б побачити як глава сімейства вступає в «протистояння» з молодим і багатим хлопцем своєї доньки? Тоді на вас чекає нова комедія від режисера стрічки «Зразковий самець 2». Реліз картини відбудеться лише на початку 2017 року, а зараз представляємо перший трейлер.

08
ЛИП
2016

Перезапуск франшизи за мотивами відомої гри Tomb Rider з Алісією Вікандер в ролі Лари Крофт з'явиться на екранах 16 березня 2018 року.

08
ЛИП
2016

Горор «Віджа. Смертельна гра», знятий всього за 5 млн доларів, став несподіваним хітом і зібрав в світовому прокаті понад 100 млн, тому його сиквел був неминучий. Друга частина розповідає про походження жахливої спіритичної дошки, а режисерське крісло на цей раз займає автор нашумілого «Окулуса» Майк Фленеган.