08
ЛИП
2016

Новий проект Вуді Аллена, де головна роль віддана Кейт Вінслет, продовжує набирати акторів. Новим поповненням став Джастін Тімберлейк.

08
ЛИП
2016

Марта застала свого хлопця за зрадою і трохи вийшла з колії. І тут вона зустрічає, здавалося б, ідеального чоловіка. Але її ідеал виявляється колишнім кілером, і його минуле одного разу знову заявляє про себе, причому не найприємнішим чином.

07
ЛИП
2016

Чергова сенсація в світі коміксів Marvel: Тоні Старк відходить від справ, а обладунки Залізної людини отримує 15-річна чорношкіра дівчина Рірі Вільямс.

07
ЛИП
2016

Юна австралійська актриса Енгаурі Райс, яку багато хто бачив у ролі дочки героя Раяна Гослінга в кримінальній комедії «Круті чуваки», отримала роль у новій версії коміксу «Людина-павук».

06
ЛИП
2016

На рахунку Ідріса Ельби кілька продюсерських проектів, і актор дозрів для першого досвіду в якості постановника. Ельба екранізує книгу Віктора Хедлі Yardie.

05
ЛИП
2016

В цьому році виповниться 15 років з дня прем'єри фільму «Щоденник Бріджит Джонс», поставленого за однойменним бестселером Хелен Філдінг. Смішна англійка, яка курить і п'є, шукає своє щастя, стала героїнею покоління, але для продовження знадобилося три роки, тоді як третій фільм виходить через 12 років після «Межі розумного».

05
ЛИП
2016

Незважаючи на те, що сучасний кінематограф переживає моду на франшизи, далеко не всі голлівудські продюсери і режисери готові жертвувати якістю заради якнайшвидшого запуску сиквелів своїх популярних фільмів. До числа таких діячів мистецтва цілком можна зарахувати співробітників компанії Pixar.

04
ЛИП
2016

Представляємо перший трейлер майбутнього трилера «Нерв» режисерів Генрі Джуста і Аріеля Шульмана, головні ролі в якому виконують Дейв Франко і Емма Робертс. Фільм, прем'єра якого запланована на 8 вересня 2016 року, заснований на однойменному романі Джена Раяна.

04
ЛИП
2016

Бріанна Хілдебранд, відома за роллю Надзвукової Боєголовки в коміксі «Дедпул», зніметься в комедійному горорі Tragedy Girls разом з Олександрою Шіпп, яка відіграла Шторм в коміксі «Люди Ікс: Апокаліпсис».