19
ЛИП
2016

Для створення картини студія Laika, яка прославилася стрічкою «Кораліна у світі кошмарів», використовувала лялькову анімацію. У новому трейлері можна побачити, що «Кубо» задає нову планку в цій техніці.

18
ЛИП
2016

Конвент Star Wars Celebration в Лондоні дав фанатам саги можливість вперше дізнатися подробиці про зйомки першого спін-оффа «Зоряних війн».

18
ЛИП
2016

В минулу суботу, у Лондоні, в виставковому центрі ExCel, почався триденний конвент Star Wars Celebration, присвячений головній космічній сазі в світовій поп-культурі. Серед гостей був і Марк Хемілл, який грає Люка Скайвокера.

15
ЛИП
2016

Ремейк драми Дона Сігела «Обдурений», який зніме Софія Коппола, знайшов виконавця головної чоловічої ролі. Образ, в оригінальній стрічці втілений на екрані Клінтом Іствудом, пропонується Коліну Фарреллу.

15
ЛИП
2016

ЗМІ поквапилися повідомити про заборону показу в Китаї картини Пола Фіга «Мисливці на привидів»: студія Sony ще не передала копію цензорам.

14
ЛИП
2016

Кілька тижнів тому відбулася прем'єра нового кліпу Ріанни на пісню Sledgehammer, яка стала саундтреком до фільму «Стартрек: За межами Всесвіту». А сьогодні з'явилося документальне відео про те, як знімався неймовірно складний і красивий кліп.

14
ЛИП
2016

Поки фанати приходили до тями від переходу капітана Америка на сторону зла, а також звикали до нової Залізної людини, автори коміксу Civil War II вбили одного з месників.

14
ЛИП
2016

Компанія Бреда Пітта Plan B береться за комедію «Статус Бреда» за сценарієм Майка Вайта. Головну роль у фільмі зіграє Бен Стіллер.

14
ЛИП
2016

На думку режисера «Хижака» і «Міцного горішка» Джона МакТірнана, сучасні бойовики перетворилися в студійне штампування, ну а комікси екранізують фашисти.