28
ВЕР
2015

Сердиті пташки з однойменної гри підкорили сотні мільйонів людей по всьому світу і вже встигли стати однією з найуспішніших ігрових франшиз. Тепер вони вирушають на великий екран. Представляємо перший дубльований трейлер мультфільму «Angry Birds у кіно».

28
ВЕР
2015

Білл Мюррей, Ден Ейкройд, Ерні Хадсон, а тепер ще й Сігурні Вівер - практично вся стара гвардія виявилася в зборі і зніметься у Пола Фіга в його рімейку «Мисливців за привидами».

28
ВЕР
2015

Представляємо новий дубльований трейлер біографічної стрічки Денні Бойла «Стів Джобс», яка може стати одною з лідерів прийдешніх оскарівських перегонів. Головну роль у картині виконує Майкл Фассбендер.

27
ВЕР
2015

Ще одна популярна франшиза отримає нове прочитання. Трилогія «Люди в чорному» Баррі Зонненфельда, яка стартувала в 1997 році, завершилася в 2012-му, і продюсери Лорі Макдональд і Волтер Ф. Паркс вирішили, що час запускати нову трилогію.

27
ВЕР
2015

Студія DreamWorks здуває пил зі сценарію фільму «Крадучи час», який деякий час тому написав Колін Треворроу, нині режисер «Світу Юрського періоду». До проекту прикріплений новий сценарист.

25
ВЕР
2015

Джеймc МакЕвой у ролі Віктора Франкенштейна та Деніел Редкліф у ролі Ігоря в унікальній небаченій екранізації класичного роману 19 століття Мері Шеллі. Представляємо дубльований трейлер до стрічки.

25
ВЕР
2015

Британська актриса Лара Пулвер, відома українському глядачеві за роллю спокусливої Ірен Адлер в серіалі «Шерлок», зніметься у п'ятій частині франшизи «Інший світ», склавши компанію Кейт Бекінсейл.

25
ВЕР
2015

Дружна команда бурундуків повертається! Дейв збирається запропонувати руку і серце своїй новій дівчині у Нью-Йорку, а наші друзі вирішили, що він їх хоче кинути. Тут пригоди і починаються. Представляємо перший трейлер до стрічки.

25
ВЕР
2015

Схоже, як і його колега Джеймс Кемерон, який захопився розробкою всесвіту «Аватара», Рідлі Скотт може надовго поринути у світ свого «Прометея». В інтерв'ю німецьким журналістам режисер обмовився про плани на три продовження науково-фантастичної стрічки.