23
ЧЕР
2016

Історія про складну дружбу двох дуже талановитих людей: письменника Томаса Вулфа і видавця Макса Перкінса, який відкрив усьому світові таких великих романістів, як Ф. Скотт Фіцджеральд і Ернест Хемінгуей.

23
ЧЕР
2016

Режисер «На межі майбутнього» Даг Лайман веде переговори зі студіями Lionsgate і Summit щодо екранізації першого роману трилогії Патріка Несса «Хода хаосу». Адаптував книгу лауреат премії «Оскар» за сценарій драми «Вічне сяйво чистого розуму» Чарлі Кауфман.

21
ЧЕР
2016

Представляємо другий трейлер фільму «Дім дивних дітей міс Сапсан». Картина знята за однойменним романом Ренсома Ріггза майстром незвичайних картин Тімом Бартоном. Реліз картини відбудеться у жовтні поточного року!

20
ЧЕР
2016

Сценарист «Хороброго серця» Рендалл Воллес підтвердив поширені останнім часом чутки про старт роботи над сиквелом «Страстей Христових». Початок розмовам поклав виступ самого Мела Гібсона, який зняв оригінальну стрічку.

20
ЧЕР
2016

Режисер Рон Говард і сценарист фільму «Аполлон 13» Вільям Бройлес знову попрацюють разом. Дует займеться екранізацією науково-фантастичного роману Ніла Стівенсона Seveneves.

18
ЧЕР
2016

У мелодрамі «Між нами гори» про чоловіка і жінку, які пережили авіакатастрофу і опинилися в сніговому полоні, збирається потужний акторський дует. Володарка премії «Оскар» Кейт Вінслет веде переговори про те, щоб скласти компанію в фільмі Ідрісу Ельбі, який отримав головну чоловічу роль.

18
ЧЕР
2016

Лауреат «Оскара» за документальну стрічку «Канатоходець» і режисер «Теорії всього» Джеймс Марш візьметься за постановку картини про найбільше в новій британській історії пограбування, яке відбулося в квітні минулого року.

18
ЧЕР
2016

Джилліан Андерсон приєдналася до телевізійної адаптації «Американських богів» Ніла Геймана. Кейт Бланшетт веде переговори про участь в жіночому ремейку «Одинадцяти друзів Оушена». Ентоні Хопкінс з'явиться в «Трансформерах 5». Подробиці кастингів - в дайджесті.

17
ЧЕР
2016

Нова доставка від студії, яка створила «Лего. Фільм» розповідається абсолютно оригінальна історія, що представляє собою свіжий і забавний погляд на відомі небилиці про лелек, яка порадує дітей і дорослих. До Вашої уваги перший дубльований трейлер.