18
ВЕР
2015

Компанія Sony збирається перезавантажити франшизу «Ангели Чарлі». На чолі нової версії запропоновано встати Елізабет Бенкс, яка буде продюсувати картину разом зі своїм чоловіком і діловим партнером Максом Хандельманом.

18
ВЕР
2015

Представляємо другий дубльований трейлер картини оскароносного режисера Рона Ховарда «У серці моря», в якій Кріс Хемсворт разом з командою китобійного судна намагається дати бій гігантському кашалоту.

18
ВЕР
2015

Минулого місяця Метт Рівз, режисер картини «Світанок планети мавп», почав підбір акторів в третій фільм франшизи, і, як результат, на цьому тижні до проекту приєднався Вуді Харрельсон, який зіграє в стрічці ключову негативну роль.

17
ВЕР
2015

Перші відеоматеріали фільму «Книга джунглів», за постановку якого відповідає режисер «Залізної людини» Джон Фавро, привели в захват гостей конвенту D23, а тепер з ними можуть познайомитися всі глядачі. Представляємо дубльований трейлер картини.

17
ВЕР
2015

Студія Disney задумала нову стрічку про прославлену ідеальну няню, до чиєї історії в останній раз зверталася в класичному кіномюзиклі 1964 року. Постановкою продовження пригод Мері Поппінс займеться режисер «Чикаго» Роб Маршалл.

16
ВЕР
2015

На новорічні свята дорослі не менше за дітей чекають див, магії і подарунків. Але ми добре знаємо, що винагороду передбачено лише для тих, хто увесь рік поводився добре, а дя тих хто поводився погано - покарання. До Вашої уваги новий трейлер.

16
ВЕР
2015

Незважаючи на те, що недавнє перезавантаження «Фантастичної четвірки» не мала успіху ні у глядачів, ні у критиків, продюсер картини Саймон Кінберг раніше планує продовження фільму.

15
ВЕР
2015

Екранізація світового феномену роману «5-та хвиля» увірветься в кінотеатри з небаченим розмахом. Представляємо трейлер до фільму Дж. Блейксона з Хлоєю Грейс Морец у головних ролях.

15
ВЕР
2015

Legendary Pictures перекинула свою картину «Кінг-Конг: Острів Черепа», яка знаходиться в процесі розробки зі студії Universal під крило Warner Bros. Метою подібного рішення є бажання компанії поєднати в одному проекті двох відомих гігантів - величезну мавпу і Годзіллу.