17
ТРА
2016

Епічна екранізація однієї з найвеличніших історій будь-коли розказаних від режисера Тімура Бекмамбетова. Представляємо перший трейлер до фільму «Бен-Гур».

17
ТРА
2016

Скандинавська кримінальна комедія «Для того, щоб зникнути» Ганса Петтера Моланда отримає американський ремейк, головну роль в якому зіграє Ліам Нісон. Режисер оригіналу сам займеться постановкою нової версії.

17
ТРА
2016

Кіностудія Paramount анонсувала вихід продовження фільму «Трансформери». Це буде вже п'ята частина кінострічки про гігантських роботів. Спочатку планувалося випустити фільм в 2017 році, але все ж вирішили прискорити процес зйомок і дату виходу призначили на 24 червня 2016 року!

17
ТРА
2016

Ірландський постановник Джон Мур, відповідальний за п'яту частину франшизи «Міцний горішок», срежисує екшн-трилер N.O.C. для компанії Film House Germany.

16
ТРА
2016

Лауреат премії «Оскар» Бренда Чепмен, яка отримала нагороду Американської кіноакадемії за «Відважну», дебютує в ігровому кіно фільмом Come Away, що є приквелом «Аліси в країні чудес» і «Пітера Пена» одночасно.

16
ТРА
2016

Продюсер Бретт Ретнер, здається, підшукав для себе новий режисерський проект. Ним може стати стрічка «Розпусник» (The Libertine), головну роль в якій виконає Джоні Депп.

13
ТРА
2016

Бен Аффлек змінив костюм супергероя на бухгалтера. І тільки чи бухгалтера?! Представляємо перший трейлер гостросюжетного трилера «Аудитор». Фільм вийде в український прокат восени 2016 року.

13
ТРА
2016

Постановники триквела «Першого месника» Джо і Ентоні Руссо оприлюднили інформацію про підготовлюваний ними фільм «Пробудження героя» (The Hero's Awakening), в центрі сюжету якого виявиться китайський персонаж. Проект буде зніматися на мандаринській мові.

12
ТРА
2016

Режисер драми «Макбет» Джастін Курзель знову зібрав разом Майкла Фассбендера і Маріона Котіяра, щоб перенести на великий екран одну з найпопулярніших серій відеоігор останніх років.Представляємо перший дубльований трейлер картини «Кредо вбивці».