04
БЕР
2016

Довгоочікувана анімаційна пригода «Зоотрополіс» від студії Disney виходить в український прокат 17 березня. А сьогодні своїми враженнями від роботи над дубляжем анімаційного фільму діляться українські зірки: співачка Злата Огнєвіч і співак, фронтмен гурту «ТІК» Віктор Бронюк.

03
БЕР
2016

У 2013 році екшн-комедія «Шалений патруль» з Айсом К'юбом і Кевіном Хартом «підірвала» американський прокат, зібравши більше $ 130 млн. Через два роки зоряний дует повертається в продовженні фільму, вони об'єднаються знову, щоб зловити впливового наркобарона.

02
БЕР
2016

Дивовижні Disney\Pixar, які подарували людству один з 5 найкасовіших мультиків усіх часів, оскароносний хіт «У пошуках Немо», запрошують у велике плавання! Представлямо другий дубльований трейлер до анімаційної стрічки.

02
БЕР
2016

Тепер, коли всі відзначили «Оскар», отриманий Леонардо Ді Капріо за драму «Легенда Г'ю Гласса», стало відомо, що у трансляції був найнижчий рейтинг за останні вісім років (34,3 млн глядачів), а максимум «Оскарів» (шість) у «Шаленого Макса», можна звернути увагу на інші цифри.

02
БЕР
2016

Номінант премії «Оскар» і володар «Золотого глобуса» Саша Барон Коен – творець іронічних хітів «Борат», «Бруно» і «Диктатор» - повертається у ролі нового ексцентричного героя. На плечі цього оптимістично налаштованого футбольного фана лягає місія з порятунку світу.

02
БЕР
2016

Після довгих спроб підступитися до опусу Стівена Кінга «Темна вежа» проект нарешті поступово вимальовується в реальності. Ідріс Ельба і Меттью МакКонахі офіційно затверджені на головні ролі, а режисер Микола Арсель і сам автор епічного циклу романів говорять про майбутній фільм.

01
БЕР
2016

Перший фільм кіносерії зняв Ніл Бергер, йому на зміну прийшов Роберт Швентке - він і повинен був очолити зйомки четвертої частини. Після того, як Швентке покинув проект, керівництво Lionsgate швидко знайшло йому заміну.

29
ЛЮТ
2016

88-а церемонія вручення премій «Оскар» спочатку жваво видала аж шість статуеток фільму «Шалений Макс: Дорога гніву», але потім удача стала посміхатися картині «Легенда Г'ю Гласса» - три «Оскара» (про Леонардо ДіКапріо не забули). Втім, найкращий фільм - «У центрі уваги».

28
ЛЮТ
2016

У 36-й раз, за ​​день до оголошення лауреатів премії «Оскар», вручалися нагороди за найбільш сумнівні досягнення в кінематографі. Відразу дві картини удостоїлися пластикових фігурок малини в номінації «Найгірший фільм»: «Фантастична четвірка» і «П'ятдесят відтінків сірого».