17
БЕР
2016

Сім років тому студія Warner намагалася привернути Гая Річі до екранізації коміксу «Лобо» про синьошкірого інопланетяна найманця. Нічого не вийшло - частково через проблеми з рейтингом: комікс тягнув на R, продюсери жадали PG-13 для фільму.

17
БЕР
2016

Пристосований до життя в Лондоні Тарзан повертається в свій колишній будинок, в джунглі, щоб розібратися в тому, що відбувається в таборі гірничодобувної компанії. Представляємо другий дубльований трейлер.

17
БЕР
2016

Тривають нещастя проекту «Ворон». Ремейк втрачає чергового постановника (Корін Харді більше не значиться режисером) і стає предметом судового позову продюсера Едварда Р. Прессмана.

18
БЕР
2016

Саймон Пегг отримав роль у фільмі Стівена Спілберга «Першому гравцеві приготуватися». Гільєрмо дель Торо готує малобюджетний фільм про часи холодної війни. Ці та інші новини в сьогоднішньому дайджесті.

16
БЕР
2016

Новий проект студії Laika, яка подарувала нам такі мультфільми, як «Кораліна у світі кошмарів», «Паранорман» і «Сімейка монстрів», називається «Кубо і легенда самурая» і вийде в Україні 18 серпня цього року. Представляємо дубльований трейлер.

16
БЕР
2016

Студія Disney офіційно оголосила дату виходу п'ятого фільму франшизи «Індіана Джонс» - 19 липня 2019 року. Стівен Спілберг повернеться в режисерське крісло, а Гаррісон Форд знову зіграє знаменитого археолога.

15
БЕР
2016

Зустрічайте! Норм та незламні - добродушний білий ведмідь та спритні лемінги. Їх місія - врятувати рідну Арктику від підступної корпорації. Могутній бос Містер Грін задумав побудувати тут місто багатіїв, і пухнастий загін повинен дати противнику бій на його території.

14
БЕР
2016

Представники Тіма Бертона уточнили інформацію щодо сиквела комедії «Бітлджюс». Крістофер Нолан додав в «Дюнкерк» учасника групи One Direction. Крістоф Вальц зменшиться разом з Меттом Деймоном. Кевін Спейсі відмовився від поста глави студії Relativity.

11
БЕР
2016

Відразу в двох продовженнях шпигунського трилера «Kingsman: Таємна служба» може зіграти Холлі Беррі - актриса веде переговори зі студією Fox. Їй запропонували роль глави ЦРУ.