26
ЛЮТ
2016

Акторський склад фільму «Чужий: Заповіт», чиєю постановкою готується зайнятися Рідлі Скотт, поповнився новими іменами. До проекту приєдналися Кармен Еджого («Чистка 2. Анархія»), Джуссі Смолетт («Імперія»), Емі Саймец («Домішки») і Каллі Ернандес («Ла Ла Ленд»).

26
ЛЮТ
2016

День святого Валентина - особливий день для ніжних обіймів, пристрасних поцілунків і палких зізнань. Закулісся чарівного свята нам привідкриють герої чотирьох кіно-новел, об'єднаних в одному сюжеті комедії. Представляємо перший трейлер і кліп на офіційний саундтрек.

26
ЛЮТ
2016

Сонячна електростанція потужністю 5 МВт, силует якої нагадує форму голови мультиплікаційного героя Міккі Мауса, обслуговуватиме корпорацію Disney в Орландо (штат Флорида).

26
ЛЮТ
2016

Режисер стрічки «Росомаха» Джеймс Менголд підписав контракт на участь в проекті Disney, присвяченому канонічному герою Жюля Верна. Прийдешня екранізація книги «20 000 льє під водою», тепер отримала назву «Капітан Немо».

26
ЛЮТ
2016

Зірка фільмів «Фантастична четвірка» і «Крід: Спадок Роккі Бальбоа» Майкл Б. Джордан отримав головну роль в ремейку триллера «Афера Томаса Крауна». Таким чином, актор виявиться в компанії Стіва МакКвіна і Пірса Броснана, які виконували роль Крауна в попередніх версіях.

26
ЛЮТ
2016

Навесні 2013 року пройшли повідомлення про те, що студія Warner буде перезапускати франшизу за мотивами гри «Підземелля і дракони» (Dungeons & Dragons), але тільки зараз стало відомо, в якому стилі передбачається знімати фільм.

25
ЛЮТ
2016

Творці «Посіпак» оголошують старт небаченої досі пісенної битви талантів! Коала Бастер хоче повернути своєму закладові славу і визнання. Він твердо налаштований організувати найграндіозніше у світі шоу. На прослуховування запрошено усіх!

25
ЛЮТ
2016

Режисер драми «Сельма» Ава ДюВерней прикріплена до екранізації роману Мадлен Л'Енгл «Тріщина в часі» для студії Disney. Адаптує книгу для великого екрану Дженніфер Лі, сценаристка «Крижаного серця» і «Зоотрополісу».

24
ЛЮТ
2016

Триразова володарка музичної премії «Греммі» співачка і композиторка P!nk виконає головну пісню в новому фільмі від студії Disney «Аліса в Задзеркаллі», який виходить в український прокат 26 травня 2016 року. Переглядаючи ролик Ви можете побачити нові кадри з фільму.