11
БЕР
2016

Представляємо другий трейлер фільму в якому показані сцени протистояння між Залізною людиною і Першим месником, і групами Месників, які стали на бік кожного з них. В кінці трейлера з'являється Людина-павук, яка буде боротися на стороні Тоні Старка.

11
БЕР
2016

До початку зйомок першого фільму циклу «Темна вежа» залишилося небагато часу, а це означає, що новини про кастинг в проект будуть з'являтися все частіше. Початківий актор Том Тейлор отримав роль Джейка Чемберса.

11
БЕР
2016

Актриса Дейзі Рідлі, яка зіграла у фільмі Джей Джей Абрамса «Зоряні війни: Пробудження сили», стала головною претенденткою на роль Лари Крофт в перезапуску франшизи.

11
БЕР
2016

Режисери трилогії «Матриця» та «Піднесення Юпітер» тепер можуть чесно називатися сестрами. В середу вночі стало відомо, що Енді Вачовскі, так само як і його брат Ларрі, змінив стать. Ліллі Вачовскі звикає до життя в новому тілі.

10
БЕР
2016

Представляємо новий трейлер фільму. Це комедія про четвірку друзів-студентів, які прокидаються в поліцейській дільниці, не пам'ятаючи подій минулого дня. Їх звинувачують у вбивстві карлика біля будинку, де вони влаштували вечірку. Друзі вирішують провести власне розслідування.

09
БЕР
2016

Дж. К. Ролінг створила серію оригінальних історій під назвою «Магія в Північній Америці», щоб познайомити читачів з новим місцем та часом в чарівному світі «Гаррі Поттера».

09
БЕР
2016

Спін-офф історії Людини-павука «Веном» знову в справі, лауреат премії «Оскар» зіграє комісара Гордона в коміксі «Ліга справедливості», Ніколас Кейдж повертається в режисуру, «Люди в чорному» зустрінуться з «Мачо і ботаном».

08
БЕР
2016

Увага! Оголошено про перезапуск культової фантастичної комедії «Мисливці за привидами»! Відчайдушними мисливцями за потойбічними створіннями стануть чарівні дівчата, серед них комедійна зірка Меліса МакКарті, а одну з ролей виконає харизматичний Кріс Хемсворт.

07
БЕР
2016

Незважаючи на те, що українська прем'єра фільму «Кредо вбивці» відбудеться тільки в грудні цього року, студія New Regency нітрохи не сумнівається в успіху свого проекту. Як повідомляє The Tracking Board, кінокомпанія готова вже зараз приступити до створення другої частини.