21
ЖОВ
2015

Минуло 30 років! Маємо чудову трилогію - «Назад у майбутнє» і не зовсім те майбутнє, на котре очікували.

21
ЖОВ
2015

Бурхлива історія чотирьох поколінь однієї родини, у центрі якої – доля дівчини, яка стала справжньою жінкою, власними зусиллями заснувала бізнесову династію та стала повновладною господаркою. Представляємо дубльований трейлер до картини.

21
ЖОВ
2015

Ми повідомляли про те, що Руперт Вайатт («Повстання планети мавп») покинув режисерське крісло екранізації коміксу «Гамбіт». Зйомки фільму повинні стартувати в найближчі місяці, що змушує керівництво студії 20th Century Fox в терміновому порядку шукати нового режисера.

20
ЖОВ
2015

Фанати творінь Джорджа Лукаса можуть зрадіти. В інтернеті з'явився новий трейлер майбутнього сьомого епізоду «Зоряних воєн». «Пробудження сили» стане продовженням шостого епізоду. У фільмі дія розгортатиметься через 30 років після подій «Повернення Джедая».

20
ЖОВ
2015

Як стало відомо журналістам Variety, керівництво студії New Line приступило до роботи над сиквелом фільму жахів «Анабель».

19
ЖОВ
2015

Ще одним проектом мрії для мексиканського режисера Гільєрмо Дель Торо є екранізація твору Стівена Кінга «Кладовище домашніх тварин». Про це він сам повідомив на своїй офіційній сторінці в Twitter.

16
ЖОВ
2015

Монстри з книжок цілком реальні. Головний герой випадковим чином випускає темні сили на волю. Представляємо новий трейлер до стрічки. P.S. Разом з Вами трейлер дивляться герої мультфільму «Монстри на канікулах 2».

16
ЖОВ
2015

Як стало відомо журналістам Deadline, студія 20th Century Fox приступила до роботи над шостим фільмом кіносеріі «Міцний горішок». Розробкою проекту займуться режисер «Міцного горішка 4.0» Лен Вайзман і продюсер «Трансформерів» Лоренцо ді Бонавентура.

16
ЖОВ
2015

Джонні - молодий агент ФБР, його завдання: проникнути в банду злодіїв. Щоб увійти в банду і зупинити злочинців, Джоні доведеться довести, що він такий же як вони, а для цього йому не раз потрібно ризикнути власним життям. До Вашої уваги другий трейлер до стрічки.