08
ЖОВ
2015

Відразу кілька претендентів на вакантний пост режисера бойовика «Форсаж 8» утворилося на цьому тижні. Однак у лідери вирвався Ф. Гері Грей, постановник недавнього хіта студії Universal «Голос вулиць». З ним зараз ведуться фінальні переговори.

07
ЖОВ
2015

Сучасний світ приховує безліч секретів, але найдивовижнішим з них є те, що відьми досі живуть серед нас. Це злісні надприродні істоти, чия мета - наслати на світ смертоносну чуму. Представляємо дубльований трейлер картини з Він Дізелем у головній ролі.

07
ЖОВ
2015

Днями Том Хіддлстон розповів, чому його героя, такого улюбленого глядачами Локі, не було видно у фільмі «Месники: Ера Альтрона». Актор знявся в епізоді, проте він був вирізаний в самий останній момент.

06
ЖОВ
2015

Сет Грем-Сміт, відомий по книгах «Гордість і упередження і зомбі» і «Президент Лінкольн: Мисливець на вампірів», вже спробував себе в якості сценариста («Похмурі тіні»), а тепер дебютує в режисурі. Студія Warner запросила письменника зняти фільм «Флеш»/

05
ЖОВ
2015

Глава Hasbro Стівен Дж. Девіс підтвердив, що в розробці знаходяться ще чотири частини франшизи «Трансформери». Нагадаємо, що саме Hasbro займається виробництвом іграшок, за якими знімалися фільми Майкла Бея. До речі, сам режисер поки не впевнений у своїй участі у п'ятій серії.

01
ЖОВ
2015

Пару тижнів тому Universal прибрала «Тихоокеанський рубіж 2» зі свого календаря релізів. Пішли розмови, що на проекті можна ставити хрест, проте на цьому тижні студія виступила зі зверненням, в якому говориться, що сиквел фільму Гільєрмо дель Торо все ще живий.

30
ВЕР
2015

Еллар Колтрейн, відомий глядачеві як хлопчик, якого Річард Лінклейтер знімав протягом 12 років у своїй драмі «Юність», отримав роль в екранізації роману Дейва Еггерса «Сфера», де зіграє колишнього бойфренда головної героїні у виконанні Емми Вотсон.

30
ВЕР
2015

Завоювавши з «Бердменом» оберемок «Оскарів», дует режисера Алехандро Гонсалеса Іньярріту і оператора Еммануеля Любецького повертається з вестерном «Легенда Г'ю Гласса» і цілком може знову домогтися тріумфу в нагородному сезоні.

29
ВЕР
2015

Лайк/репост/комент - твій шанс виграти квитки на прем’єру та 500 ігрових балів ;)