21
ТРА
2015

Сформувавши в ремейку «Чудесна сімка» команду героїв, режисер Антуан Фукуа продовжує набирати акторів на ролі її супротивників. Пітер Сарсгаард, відомий за фільмом «Виховання почуттів», може приєднатися до акторського складу і зіграти головного лиходія.

20
ТРА
2015

Тіріон з «Гри престолів», він же незвичайно харизматичний актор Пітер Дінклейдж, виконав пісню про всіх мертвих персонажів серіалу разом з популярною групою Coldplay. Композиція була виконана на благодійній акції, ціллю якої служить збір грошей для тих хто потребує допомоги.

20
ТРА
2015

Том Круз знову зустрінеться з режисером «Останнього самурая» Едвардом Цвіком на майданчику трилера «Джек Річер 2». Постановник першого фільму Крістофер МакКуоррі цього разу виступить тільки в якості виконавчого продюсера.

20
ТРА
2015

Cтало відомо про проект Colossal іспанського постановника Начо Вігалондо, де Енн Гетевей повинна була грати жінку, дивним чином пов'язану з гігантським монстром, що руйнує Токіо. Обурилися власники прав на Годзіллу, оскільки тільки Годзіллі можна руйнувати Токіо.

20
ТРА
2015

В кар'єрі кожного відомого актора чи актриси є такі ролі, про які вони потім пошкодували. Усе, про що ви дізнаєтесь далі, це не здогадки, а зізнання самих зірок.

19
ТРА
2015

Лабіринт пройдений, але Томасу, Терезі, Мінхо та іншим глейдерам не доводиться розслаблятися. Таємниче керівництво пороків - секретної організації, що влаштувала гонки на виживання - призначає хлопцям нові, смертельно небезпечні випробування.

19
ТРА
2015

Австралійський постановник Джордж Міллер завів акаунт у Twitter, де першим ділом подякував всім глядачам за добрі слова про фільм «Шалений Макс: Дорога гніву». Режисер пообіцяв, що попереду нас чекає продовження історії про воїна доріг постапокаліптичного світу.

18
ТРА
2015

18-річний актор Аса Баттерфілд, відомий за фільмами «Хранитель часу» і «Гра Ендера», зараз знімається у Тіма Бертона в містиці «Будинок дивних дітей». Можливо, що наступним його проектом стане фільм студії Marvel. За даними інсайдерів індустрії, Аса затверджений на роль Пітера Паркера.

15
ТРА
2015

Маленькі жовті поплічники лиходія Грю з «Нікчемного Я» повертаються на екрани у власному спін-оффі і збираються заслужити визнання першої в світі суперзлодейкі у виконанні Сандри Буллок. Представляємо новий дубльований трейлер мультфільму «Посіпаки».