28
КВІ
2015

Секс, наркотики і всіма улюблений ведмедик Тед - представляємо новий дубльований трейлер комедії Сета Макфарлейна «Третій зайвий 2» з Марком Волбергом, Амандою Сейфрід і Ліамом Нісоном. Також попереджаємо: на роботі цей ролик дивитися небезпечно.

28
КВІ
2015

Продовження успішної серії фільмів жаху «Астрал», що вже стали класикою жанру хоррор. Представляємо перший дубльований трейлер до третьої частини фільму від режисера Лі Вонелла!

28
КВІ
2015

Бойовик «Месники: Ера Альтрона» приніс в перший уїк-енд світового прокату вже 201,2 мільйонів доларів, що на 40% більше оригінальних «Месників», проте не скрізь картину зустрічають з обіймами. Жителям 193 німецьких міст доведеться для перегляду фільму їхати в інше місце.

27
КВІ
2015

Всесвіт «Зоряних воєн» продовжує фонтанувати новинами. Після минулого в Анахаймі конвенту Star Wars Celebration стало відомо, що до спін-оффу «Ізгой» можуть приєднатися Сем Клафлін і Різ Ахмед.

27
КВІ
2015

Акторський склад сиквела «Черепашок-ніндзя» поповнив Тайлер Перрі. Зірка зіграє божевільного вченого Бакстера Стокмана, одного з канонічних лиходіїв франшизи.

25
КВІ
2015

Ще до релізу «Форсажу 7» Universal не приховувала, що планує зняти згодом як мінімум три стрічки франшизи. Феноменальний успіх нової картини очікувано прискорив роботу студії в цьому напрямку. Він Дізель офіційно заявив, що восьма частина серії вийде вже 14 квітня 2017.

25
КВІ
2015

Студія Disney придбала у творця «У всі тяжкі» Вінса Гіллігана сценарну заявку проекту «Бобове стебло» - нової версії відомої англійської казки про винахідливого Джека, який переміг велетня.

24
КВІ
2015

Sony продовжує шукати нового Пітера Паркера, чий дебют відбудеться у фільмі «Перший месник: Громадянська війна». У список найбільш бажаних акторів увійшло п'ять імен. Разом з тим компанія запускає у виробництво анімаційного «Людину-павука».

23
КВІ
2015

Сценарій сиквела «П'ятдесяти відтінків сірого» напише Ніал Леонард, чоловік Е. Л. Джеймс, в послужному списку якого є ряд робіт головним образом для британського телебачення.