08
ЛИП
2015

Том Генкс у новому дубльованому трейлері картини Стівена Спілберга «Міст шпигунів» про адвоката, який опиняється в епіцентрі скандалу в розпал холодної війни!

08
ЛИП
2015

Режисери Філ Лорд і Крістофер Міллер очолять новий проект франшизи «Зоряні війни», який розповість про молодість Хана Соло. Також з'явилися чутки, що в спін-оффі під назвою «Ізгой» візьме участь персонаж - Дарт Вейдер.

08
ЛИП
2015

Представляємо Вам офіційний саундтрек «Пікселів» від Waka Flocka Flame & Good Charlotte. Звертаємо увагу на те, що в ролику присутні ексклюзивні кадри з фільму!

08
ЛИП
2015

Адам Сендлер та Джош Ґед записали ексклюзивне відеозвернення, в якому запрошують усіх українських глядачів на свою нову комедію «Пікселі». Фільм виходить у прокат 23 липня.

08
ЛИП
2015

Робота над перезапуском «Мисливців за привидами» з жіночою командою продовжує набирати обертів. До акторського складу картини Пола Фіга приєдналися одразу п'ять акторів, серед яких номінант на «Оскар» - Енді Гарсіа і зірка «Прослушки» - Майкл Кеннет Вільямс.

08
ЛИП
2015

Схоже на те, що студія Fox дуже хоче повторити колосальний успіх Брайана Сінгера з "Людьми Ікс", але вже по відношенню до "Фантастичної четвірки", перезапуск якої припадає на початок цього серпня. Принаймні так повідомляє ресурс This Is Infamous.

07
ЛИП
2015

Комікс, в якому видавництво Marvel вперше представила супергероїчну сім'ю, зазнав чергових змін. Забуті яскраві фарби екранізацій десятирічної давності. Нова «Фантастична четвірка» має намір показати, що тут все серйозно. Представляємо новий трейлер до фільму!

07
ЛИП
2015

Наближається Comic-Con, а значить, кількість чуток про прийдешні проекти студій-мейджорів посилюються. Наприклад, сьогодні можна обговорити слух про запрошення Рейчел МакАдамс на головну жіночу роль у фільмі «Доктор Стрендж».

07
ЛИП
2015

Низку екранізацій казок про принцес, чаклунок і простих дівчатах студія Disney розбавить фільмом про Прекрасного принца. Він зустрічається в таких мультфільмах студії як «Білосніжка і сім гномів», «Попелюшка» та «Спляча красуня», але ще ніколи не був головним героєм.