06
ЛИП
2015

Було відомо, що студія Marvel намагається зазвати режисера драми «Сельма» Аву ДюВерней в свій всесвіт. Постановниця вела переговори зі студією щодо зйомок фільму «Чорна Пантера», але в підсумку відмовилася.

06
ЛИП
2015

На Місяці ми встигли побувати вже 12 разів. А пройти над безоднею по сталевому канату, натягнутому між вежами-близнюками в Нью-Йорку вдалося всього лише одній людині в світі. Демонструємо Вам свіжий трейлер до стрічки Роберта Земекіса!

03
ЛИП
2015

Поки серіал «Ганнібал» підшукує собі новий притулок, виконавці головних ролей Мадс Міккельсен і Г'ю Денсі стали вільними і можуть братися за будь-які інші проекти.

02
ЛИП
2015

Пояснення напевно тут зайві! Просто граємо і виграємо! Заробляти бали стало набагато простіше, адже грати можна через кожні 4 години, після попередньої гри.

02
ЛИП
2015

Пол Томас Андерсон береться за новий драфт фільму «Піноккіо» для Warner. Роберт Дауні-мол. приписаний до ролі столяра Джепетто, який виготовив дерев'яного хлопчика.

01
ЛИП
2015

Ім'я «Людина-мураха» міняти пізно, незважаючи на запитання Пола Радда в трейлері. Перші відгуки про стрічку були змішані, але режисер «Вартових галактики» Джеймс Ґанн називає фільм одним із своїх найулюбленіших проектів студії.

30
ЧЕР
2015

Зйомки перезапуску франшизи «Мисливці за привидами» у розпалі, а режисер Пол Фіг іноді згадує про соцмережі і показує, як будуть виглядати костюми головних героїнь.

30
ЧЕР
2015

Режисер Джеймс Ганн на свій офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook представив повну назву сиквела фантастичного фільму «Вартові Галактики».

29
ЧЕР
2015

На минулому тижні кінокомпанія Люка Бессона EuropaCorp оголосила про розробку низки фільмів, серед яких продовження трилерів «Коломбіана» і «Люсі».