18
КВІ
2015

З оголошенням результатів премії MTV Movie Awards сезон кінонагород можна вважати закритим. Глядачі телеканалу визнали кращим фільмом «Винні зірки», назвали Шейлін Вудлі найкращою актрисою, а кращим актором - Бредлі Купера за роль у фільмі «Американський снайпер».

16
КВІ
2015

Через пару днів після того, як режисерське крісло кінокоміксу «Чудо-жінка» покинула Мішель Макларен, студія Warner, обмежена встановленими виробничими графіками, знайшла постановниці заміну в особі Петті Дженкінс, автора драми «Монстр».

15
КВІ
2015

Якщо перший ролику фільму «Людина-мураха» про крихітного, але дуже важливого супергероя не вдалося вразити всіх шанувальників Marvel, то новий, здається, не залишить байдужим нікого. Представляємо другий дубльований трейлер картини з Полом Раддом у головній ролі!

15
КВІ
2015

У США щосили йде прес-тур на підтримку фільму «Месники: Ера Альтрона», участь у якому беруть не тільки зірки франшизи, але і продюсер Кевін Файгі, який також працює над перезапуском «Людини-павука». В інтерв'ю Файгі розкрив деякі подробиці ребута серії і розповів, що героєм нових картин стане Пітер Паркер у віці 15-16 років.

15
КВІ
2015

Брайан Сінгер продовжує збирати склад нової команди Людей Ікс, яку ми побачимо в «Апокаліпсисі». Слідом за зіркою «Гри престолів» Софі Тернер, Таєм Шериданом та іншими молодими акторами до фільму приєдналася Олівія Манн, яка зіграє мутанта Елізабет Бреддок, також відому як Псайлок.

15
КВІ
2015

Лауреат премії «Оскар» за роль у драмі «Стівен Хокінг. Теорія всього» Едді Редмейн може очолити спін-офф франшизи «Гаррі Поттер» «Фантастичні звірі і де їх шукати». Другим актором, до якого придивляється студія Warner, є Ніколас Холт.

15
КВІ
2015

Проект kinobox.in.ua маленькими кроками здобуває симпатії все більшої і більшої кількості аудиторії, і так нас стало ще на одну тисячу більше! Дякуємо, що залишаєтеся разом з нами ;)

14
КВІ
2015

Повернення Героя. Говоримо Термінатор – думаємо про Шварценеґера. Представляємо свіжий трейлер до фільму «Термінатор: Генезис». Нагадаємо, що реліз стрічки у кінотеатрах України відбудеться 1 липня 2015!

14
КВІ
2015

Актриса Софія Бутелла, яку світ дізнався завдяки її ефектній героїні в трилері «Kingsman: Таємна служба», отримала головну жіночу роль в третьому фільмі франшизи «Зоряний шлях», знімати який буде Джастін Лін.