23
КВІ
2015

Робін Гуда багато не буває. На додаток до трьох уже розроблювальним в Голлівуді проектам про уславленого лісового розбійника студія Warner приймається за свою стрічку, сценарій для якої напише Вілл Білл, автор «Мисливців на гангстерів» і «Аквамена».

22
КВІ
2015

Феноменально успішний «Форсаж 7» зробив Джеймса Вана одним з найбільш затребуваних постановників в Голлівуді, проте кінематографіст продовжує триматися свого коріння в хоррор-жанрі. Творець «Астралу» спродюсує ремейк фільму жахів «Істота».

22
КВІ
2015

Warner і IMAX оголосили про укладення великої угоди, що торкається світового прокату трьох десятків прийдешніх великих проектів студії. Під угоду, чинне до 2020 року, підпадають такі стрічки, як «Бетмен проти Супермена», «Загін самогубців» і «Фантастичні звірі і де їх шукати».

22
КВІ
2015

Алан Рікман, Олівія Кук і Дуглас Бут знімуться в містичному трилері «Голем з Лаймхаус», сценарій для якого написала автор адаптації коміксу «Kingsman: Таємна служба» Джейн Голдман.

20
КВІ
2015

Кріс Претт, Брайс Даллас Ховард, вражаючий парк, свіжі подробиці сюжету і страхітливий Ді-Рекс. Представляємо новий дубльований трейлер «Світу Юрського періоду», четвертої частини франшизи про динозаврів, створеної Стівеном Спілбергом.

20
КВІ
2015

Своє недавнє розставання з Мішель МакЛарен, яка значилася постановником «Чудо-жінки» з минулого листопада, компанія Warner пояснила наявністю творчих розбіжностей, знайшовши заміну. Інсайдери індустрії розповіли, що стоїть за цим черговим формулюванням.

20
КВІ
2015

Зірка «Драйву» Раян Гослінг знаходиться в стадії переговорів щодо своєї участі в «Того, що біжить по лезу 2», біля керма якого замість Рідлі Скотта встав Дені Вільньов. Повернення Гаррісона Форда до ролі Ріка Декарда як і раніше в силі.

18
КВІ
2015

Повернення улюблених героїв, знайомство з новачками всесвіту і перші подробиці сюжету - режисер Джей Джей Абрамс поділився свіжою інформацією про сьомий епізод «Зоряних воєн». Демонструємо Вам другий тизер до стрічки!

18
КВІ
2015

Після успіху картини «Kingsman: Таємна служба» режисер Метью Вон може знову взятися за екранізацію коміксу. Постановник обговорює зі студією Fox можливість своєї участі в рімейку «Флеша Гордона».