14
КВІ
2015

Поки бойовик «Форсаж 7» тріумфально подорожує по світу, зібрав у прокаті вже понад 800 мільйонів доларів, постановник картини Джеймс Ван є головним претендентом в режисерське крісло фільму «Аквамен» від студії Warner.

14
КВІ
2015

Філ Лорд і Крістофер Міллер, які зняли «Лего. Фільм», дилогію «Мачо і ботан», які доклали руку до створення серіалів «Як я зустрів вашу маму» та «Остання людина на Землі», працюють над екранізацією коміксу DC «Флеш» для студії Warner. Це не означає, що вони будуть знімати фільм.

14
КВІ
2015

Студія Lionsgate не збирається відпускати режисера трьох серій франшизи «Голодні ігри» Френсіса Лоуренса і віддає йому на відкуп багатобюджетну екранізацію поеми Гомера «Одіссея». Сценарій напише Пітер Крейг, який працював над двома «Переспівницями» і трилером «Місто злодіїв».

13
КВІ
2015

Студія Warner вже п'ять років збирається з силами, щоб зняти ремейк чорної комедії «Гремліни». Схоже, настав час діяти. Продюсери нової версії Кріс Коламбус і Стівен Спілберг найняли сценариста Карла Еллсуорта.

13
КВІ
2015

Розробник комп'ютерних ігор і один з творців популярної серії Grand Theft Auto Сем Хаузер стане героєм драми про спробу юриста з Флориди заборонити насильство у відеоіграх. Деніел Редкліфф веде переговори щодо виконання ролі Хаузера.

11
КВІ
2015

У вересні цього року вийде четверта книга про Лісбет Саландер «Дівчина в павутині», яку написав Девід Лагеркранц. Кінотрилогія по детективам покійного Стіга Ларссона, розпочата в Голлівуді фільмом Девіда Фінчера «Дівчина з тату дракона», може продовжитися, але з іншим режисером.

10
КВІ
2015

Відомо, що 40-х роках Disney випускала мультфільми про Алісу і Мауглі до Попелюшки і слоненяти Дамбо. Студія недавно запустила в розробку ігровий фільм про Вінні-Пуха, а тепер настала черга Піноккіо перетворитися на справжнього хлопчика.

09
КВІ
2015

Бойовик «Need for Speed: Жага швидкості» не став сенсацією прокату, але це не заважає трьом компаніям - двом китайським і одній американській - заявити про запуск в розробку сиквела. Другий фільм буде знятий англійською, але в Китаї і з залученням китайських акторів.

09
КВІ
2015

Новина про запуск у виробництво продовження фільму «Трон: Спадок» з'явилися ще влітку 2011 року, проте тільки цієї осені режисер Джозеф Косинські приступить до роботи над третьою частиною. Гаррет Хедлунд і Олівія Вайлд, що знімалися в «Спадку», повернуться до своїх ролей.