31
БЕР
2016

Номінант на премію «Оскар» Браян Кренстон і зірка «Шаленого патруля» Кевін Харт ведуть переговори зі студією Weinstein Co. щодо своєї участі в ремейку драмеді «1 + 1».

31
БЕР
2016

«Я офіційно пішов з Супергеройського бізнесу», - заявив в інтерв'ю BBC Hardtalk оскароносний композитор Ганс Ціммер. Музика до фільму «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості» стала його останнім зверненням до жанру кіно про персонажів в спандексі.

30
БЕР
2016

Софія Коппола зрежисирує ремейк драми «Обдурений» Дона Сігела, в якій в 1971 році головну роль виконав Клінт Іствуд. До проекту виявили інтерес Ніколь Кідман, Кірстен Данст і Ель Фаннінг.

30
БЕР
2016

Зробивши крок у Дзеркало, Аліса потрапляє у нову невідому реальність... Сон, вигадка, ілюзія, а чи справжнісіньке божевілля?! Фантастичний калейдоскоп яскравих героїв, блискучий зірковий склад, тонкий гумор і графіка нового покоління — ви неодмінно повірите всьому, що побачите.

29
БЕР
2016

На фоні переможних репортажів про значні касові збори фільму «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості» в прем'єрні вихідні практично непоміченими виявилася трохи менші оптимістичні підрахунки.

28
БЕР
2016

Зовсім недавно продовження шпигунського бойовика Меттью Вона «Kingsman» завербувало в свій акторський склад Джуліанну Мур і Холлі Беррі. Тепер стали відомі перші подробиці сюжету і офіційна назва, а також представлені концепт-арти. Картина отримала підзаголовок «Золоте коло» (The Golden Circle).

28
БЕР
2016

В третій раз Крістіан Клав'є та Жан Рено повернулись до своїх ролей графа та зброєносця, а продовження знову зняв режисер Жан-Марі Пуаре. Тепер героїв занесе у період Французької революції. Представляємо перший трейлер до фільму.

27
БЕР
2016

Голлівудський актор, зірка «Росомахи» Г'ю Джекман допоміг врятувати серферів від небезпечного прибою на пляжі Бонді-Біч. Про це інформує Sky News. Як повідомляється, серед серферів був також син актора.

25
БЕР
2016

Незважаючи на те, що зйомки фільму «Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казок» вже завершені, режисери Хоакім Роннінг і Еспен Сандберг знову повернулися в декорації картини, щоб зняти в них самого Пола МакКартні.