24
БЕР
2016

Романтична комедія всіх часів повертається… з поповненням! Бріджит Джонс після офіційного розриву з Марком Дарсі, який нікуди не зник, вона досі незаміжня, щоправда з успішною кар’єрою телепродюсерки. І тут життя ставить романтичну підніжку у вигляді...

23
БЕР
2016

Скромні фінансові показники картини «Дивергент. Глава 3: Віддана» породили чимало колонок на тему «Підлітковому кіно прийшов кінець». Однак поганий старт фільму в американському прокаті змушує студію Lionsgate подумати над скороченням бюджету четвертої частини.

22
БЕР
2016

24-річний Ділан О'Браєн, знайомий глядачам за роллю Томаса в антиутопічній трилогії «Той, що біжить лабіринтом», серйозно постраждав під час інциденту на знімальному майданчику третьої частини фільму в канадському Ванкувері.

21
БЕР
2016

Компанія «Universal Studios» оголосила про створення тематичного ресторану «The Toothsome Chocolate Factory», дизайн якого нагадуватиме фабрику Віллі Вонки із книги Роальда Дала «Чарлі і шоколадна фабрика» екранізовану у 1971 і 2005 роках.

21
БЕР
2016

На початку березня відразу кілька голлівудських студій вступили в бій за проект Девіда Ейра Bright за сценарієм Макса Лендіса. Вілл Сміт і Джоел Едгертон погодилися на головні ролі, але в підсумку картина буде робитися зусиллями стрім-гіганта Netflix.

21
БЕР
2016

Анімаційни фільм розповість про те, як почалося знамените протистояння сердитих пташок і підступних свиней, персонажів популярної комп'ютерної гри, а також розкриє деякі секрети улюблених героїв. Представляємо новий трейлер до стрічки.

21
БЕР
2016

Disney не баряться: оголосивши минулого тижня, що п'ятий фільм франшизи «Індіана Джонс» побачить світ в 2019 році, студія відразу найняла сценариста. Девід Кепп, який працював над картинами «Місія неможлива» і «Парк Юрського періоду» напише «Індіану Джонса 5».

17
БЕР
2016

Розігруємо ПАРУ КВИТКІВ на прем'єрні дні показу фантастичного екшену "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" в твоєму місті! Умови дуже прості: лайк/репост/комент.

17
БЕР
2016

Новий і ще більш епічний трейлер фільму «Люди Ікс: Апокаліпсис». Зустрічайте оновлену команду героїв!