26
ЛИС
2015

У травні минулого року компанія Warner Bros. оголосила про бажання дати нове життя культової комедії жахів Джо Данте «Гремліни». Останній раз про проект було чутно цієї весни, коли сценарист оригінального фільму Кріс Коламбус зізнався, що він буде готовий взяти участь у роботі над новою частиною.

25
ЛИС
2015

Брати Руссо, що зняли другий фільм франшизи «Перший месник», забирають у свої руки не тільки нову серію про пригоди Капітана Америка, а й дві частини наступних «Месників». Але до цього ще довго, а в травні майбутнього року ми зустрінемося з командою героїв Marvel в «Протистоянні».

25
ЛИС
2015

Фінальна частина «Голодних ігор» показала найгірший старт в історії франшизи. Стрімко тоне в прокаті ремейк оскароносного трилера «Таємниця в їхніх очах» з Джулією Робертс і Чиветелем Еджіофором. Сенсацією не стала і нова картина Сета Рогена «Різдво», що стартувала значно слабкіше «Сусідів» і «Кінця світу».

25
ЛИС
2015

Три тижні залишилося до старту фільму «Зоряні війни: Пробудження сили» у світовому прокаті. Фільм вже заробив 54 млн. доларів тільки на препродажах квитків в США, а в прем'єрний вікенд може отримати від 185 до 210 млн. доларів.

25
ЛИС
2015

Студія Universal в 2008 році придбала права на екранізацію книги Джеймса Р. Хансена «Перший чоловік: Життя Ніла Армстронга». Через шість років, до проекту був приписаний режисер «Одержимості» Дем'єн Шазелл. Сьогодні стало відомо, що на роль космонавта студія запросила Райана Гослінга.

24
ЛИС
2015

Від продюсерів фентезі-блокбастерів «Чаклунка» та «Аліса в країні чудес» дивовижна видовищна історія, знята із використанням найновіших візуальних ефектів, сповнена магії і містики. Представляємо перший дубльований трейлер до фільму.

24
ЛИС
2015

Як відомо, із запуском продовження «Прометея» Рідлі Скотта, студія Fox вирішила заморозити розробку фільму Ніла Бломкампа, який також повинен був розповісти про події всесвіту «Чужого». Актор Майкл Бін днями розповів про проект, який не відбувся.

24
ЛИС
2015

У новому анімаційному фільмі від творців «Нікчемного Я» тер'єр Макс об'єднується з дворнягою Дюком для боротьби зі злісним кроликом Сніжком і його армією покинутих звірів. Представляємо локалізований різдвяний трейлер комедії «Секрети домашніх тварин».

24
ЛИС
2015

Розігруємо ПАРУ КВИТКІВ на прем'єрні дні показу морського екшну «У СЕРЦІ МОРЯ» в твоєму місті! Умови дуже прості: лайк/репост/комент.