12
ЛИС
2015

Новий рік на поріг, снігом вкриті будинки, і Санта дарунки поклав під ялинки... Але історія не про Санту та його оленів. А про трьох чуваків, братанів, нерозлучних корешів. Забудьте про прісні нудні різдвяні комедії, бо на знімальному майданчику Сет Роген і Джеймс Гордон-Левітт!

11
ЛИС
2015

​Постановник фільмів «Марлі і я», «Диявол носить"Прада"» і «Весняні надії» Девід Френкел придивляється до драми «Побічна краса», головну роль в якій зіграє Вілл Сміт.

11
ЛИС
2015

«007: Спектр», 24-й фільм про пригоди Джеймс Бонда, потрапив до Книги рекордів Гіннеса за найбільший вибух в історії кіно.

10
ЛИС
2015

Кіану Рівз знову приміряє на себе образ кілера Джона Віка, причому йому доведеться зустрітися як зі старими знайомими, так і з новими героями. Днями до трилера «Джон Вік 2» приєдналися Рубі Роуз, Ріккардо Скармачіо і Пітер Стормаре.

10
ЛИС
2015

Офіційно підтверджена інформація про те, що Дуейн «Скеля» Джонсон і Зак Ефрон виконають головні ролі в повнометражному рімейку "Рятувальників Малібу", який готує Paramount.

09
ЛИС
2015

Зірка бойовиків Джейсон Стейтем зіграє головну роль у наступному фільмі Курта Уіммера, режисера «Еквілібріума», сценариста картин «Солт» і «Законослухняний громадянин».

09
ЛИС
2015

Після декількох тижнів, які стали для північноамериканського бокс-офісу провальними, ситуацію зміг врятувати, як і очікувалося, Джеймс Бонд.

09
ЛИС
2015

Екранізація казки Ганса Крістіана Андерсена «Русалонька», яка тимчасово застигла через відхід режисера Софії Копполи, знову ожила. Річард Кертіс напише сценарій, а головну роль отримала Хлоя Морец.

06
ЛИС
2015

Представляємо перший повноцінний трейлер фільму «Warcraft: Початок». Знятий за мотивами культових ігр всесвіту Warcraft, фільм дуже довго йшов до аудиторії. Режисером картини виступає Дункан Джонс, творець фільму «Початковий код».