24
ЧЕР
2015

Лауреат двох премій «Оскар» за музику і пісню до драми Джеймса Кемерона «Титанік» Джеймс Горнер загинув в минулий понеділок в авіакатастрофі поблизу Санта-Барбари. Композитору був 61 рік.

23
ЧЕР
2015

Сиквел блокбастера Роланда Еммеріха - «День незалежності» отримав назву «День незалежності: Відродження». Про це стало відомо під час онлайн-відеочату з режисером і акторами зі знімального майданчика.

23
ЧЕР
2015

Комікс «Уявні агенти» видавництва Boom! буде екранізований на студії Fox, причому головну роль зіграє Майкл Кітон, котрий нещодавно номінувався на «Оскар» за роль актора, якому обридло зніматися в коміксах.

19
ЧЕР
2015

Панда повертається! На Вас чекають нові і незабутні пригоди вже з знайомим героєм попередніх частин! Переглядаємо перший трейлер анімаційного фільму «Панда Кунг-фу 3» студії DreamWorks Animation та очікуємо прем'єри у 2016!

19
ЧЕР
2015

Схоже, Том Генкс знову отримає звання капітана, але на цей раз не вантажного судна, а пасажирського літака. Актор веде переговори зі студією Warner щодо своєї участі в драмі Клінта Іствуда про капітана Чеслі Салленбергер, що зумів посадити несправний літак на річку Гудзон.

19
ЧЕР
2015

Анімаційний фільм легендарного автора Чарльза М. Шульца та творців «Льодовикового періоду», «Снупі та Чарлі Браун: Дрібнота у кіно» доведе, що у кожного невдахи є свій зоряний час. Представляємо перший трейлер до стрічки!

19
ЧЕР
2015

Найбільший конвент для шанувальників коміксів і кіно в Сан-Дієго Comic-Con в цьому році залишиться без презентацій від студій Marvel, Sony і Paramount. Заодно відвідувачам заборонили брати з собою палиці для селфі.

18
ЧЕР
2015

У новій анімації від Universal Pictures «Посіпаки» відомі на весь світ жовті маленькі істоти шукають нового боса, і знаходять його в обличчі красивої та безжальної лиходійки Скарлет Противсіх, яка розмовлятиме в українських кінотеатрах голосом актриси «Кварталу 95» - Олени Кравець.

18
ЧЕР
2015

Граф Дракула видає свою чарівну дочку за хлопця зі світу людей і у молодої «змішаної» пари народжується син. Тепер молоду сімейку чекає знайомство з усіма скелетами у шафах готелю для монстрів. Демонтруємо другий трейлер до стрічки реліз якої відбудеться в жовтні цього року!