12
ТРА
2016

Режисер Рідлі Скотт і сценарист Дрю Годдард, разом працювали над минулорічним «Марсіянином», знову поспівпрацюють, об'єднавшись для вестерну «Привиди далеких земель» (Wraiths of the Broken Land) за однойменним романом С. Крейга Залера.

12
ТРА
2016

Ідеальна мати, прекрасна дружина, хороша домогосподарка з успішною кар'єрою ... Але варто трохи розслабитися, як тобі одразу нагадують про твої обов'язки. Чому тільки чоловіки мають право розважатися? Представляємо перший трейлер до комедії Джона Лукаса та Скотта Мура.

11
ТРА
2016

Перервавши роботу над триквелом «Того, що біжить лабіринтом» через отриману на знімальному майданчику травму, Ділан О'Брайен, проте, продовжує підбирати для себе нові проекти. 24-річний актор обговорює можливість участі в екранізації бестселера Вінса Флінна «Американський вбивця», де до однієї з головних ролей приписаний Майкл Кітон.

10
ТРА
2016

Професор Роберт Ленгдон приходить до тями в одній з італійських лікарень, повністю втративши пам'ять. Місцевий лікар Сієнна Брукс намагається допомогти Роберту не тільки відновити спогади, а й зупинити загадкових зловмисників, які мають намір поширити смертоносний вірус.

10
ТРА
2016

Девід Роберт Мітчелл, чий фільм «Воно» підкорив любителів жахів, затвердив на головну роль у своєму новому проекті Ендрю Гарфілда. Актор, двічі зіграв Людину-павука і приступить до зйомок у кінці літа цього року.

10
ТРА
2016

Під час легендарної погоні за невловимим горіхом Скрат катапультується у космос, де мимоволі спричиняє цілу низку вселенських явищ, які видозмінюють та ставлять під загрозу Світ Льодовикового Періоду. Що відбуватиметься далі, дізнавайтесь вже з нового трейлеру.

09
ТРА
2016

Пошуки завершилися: режисери Крістофер Міллер і Філ Лорд знайшли актора, який зіграє Хана Соло у фільмі про пригоди молодого контрабандиста. Американець Олден Еренрайк, якого можна було недавно бачити в фільмі братів Коен «Аве, Цезар!», затверджений на головну роль в поки що безіменномму проекті.

06
ТРА
2016

Підлітки-мутанти черепашки-ніндзя повертаються, щоб врятувати місто від навислої над ним загрози. Дивіться новий дубльований трейлер до стрічки та чекайте прем'єри у червні поточного року.

06
ТРА
2016

Зйомки трилера студії Universal «Мумія» вже йдуть, але на цьому тижні до проекту може приєднатися Рассел Кроу. Актор веде переговори про участь у фільмі, де зіграє роль в стилі доктора Джекілл і містера Хайда.