25
СЕР
2015

Реліз картини «На п'ятдесят відтінків темніше» відбудеться через півтора року, але режисерське крісло проекту все ще пустує після відходу Сем Тейлор-Джонсон. Студія Universal визначилася з трьома кандидатами, які можуть очолити проект.

25
СЕР
2015

Х'ю Джекман скоро розпрощається з образом Росомахи і всесвітом «Людей Ікс», але він вже пригледів собі новий великий проект. Актор веде переговори про те, щоб виконати головну роль в епічній картині «Одіссей», поставить яку режисер «Голодних ігор» Френсіс Лоуренс.

25
СЕР
2015

Протягом майже 15 років режисер «Сутички» і «Співучасника» Майкл Манн намагався запустити у виробництво проект своєї мрії - біографічний фільм про італійського конструктора і автогонщика Енцо Феррарі. Головну роль у стрічці виконає Крістіан Бейл.

23
СЕР
2015

Щиро вітаємо з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності УКРАЇНИ! Бажаємо усім патріотам України мужності, сили, витримки, злагоди й щастя, а головне – миру на нашій землі!

21
СЕР
2015

Журнал Forbes опублікував свіжу версію свого щорічного списку найбільш високооплачуваних актрис. Перше місце на цей раз зайняла Дженніфер Лоуренс. У період з червня 2014 по червень 2015 го 25-річна зірка «Голодних ігор» заробила $ 52 млн.

20
СЕР
2015

Представляємо новий трейлер фільму «Марсіянин», режисером якого виступив Рідлі Скотт. Головну роль у фільмі виконав Метт Деймон. Стрічка розповідатиме історію інженера і біолога NASA Марка Вотні, який залишився на самоті на Марсі.

20
СЕР
2015

Продемонструвавши своє вміння управляти потужними автомобілями і вертольотами, актор Дуейн Джонсон відправляється в подорож на кораблі. Актор виконає головну роль в довгобуді студії Disney «Круїз по джунглях», заснованому на популярному атракціоні.

20
СЕР
2015

Взамін студії Fox виробництвом «Переродження Зорро» займеться Lantica Media у співпраці з Sobini Films. Відроджений проект про месника в масці планують знімати в березні 2016 року.

20
СЕР
2015

На початку серпня Рідлі Скотт заявив про свої плани знімати сиквел «Прометея» у січні 2016- го, що викликало питання про долю «Чужого 5». За словами інсайдерів, зачинатель франшизи наполягає на зміні термінів виробництва стрічки, розробкою якої володіє Ніл Бломкамп.