06
ТРА
2016

У голлівудських акторів є правило: ніколи не працюй з тваринами. Добре, що це не поширюється на мультфільми. Тут можна зустріти скільки завгодно тварин самого різного калібру. І, зрозуміло, що розмовляючих. Дивіться новий дубльований трейлер «Секретів домашніх тварин».

06
ТРА
2016

Британська актриса Дейзі Рідлі, що здобула популярність завдяки картині «Зоряні війни: Пробудження сили», разом з Наомі Воттс зніметься в драмі «Офелія», яка стане переглядом класичної трагедії Шекспіра «Гамлет».

06
ТРА
2016

Зірка Голлівуду Блейк Лайвлі в гострому двобої з хижаком, де чиясь воля до життя виявиться сильнішою. Представляємо другий дубльований трейлер до нової роботи режисера стрічок «Всю ніч у бігах» та «Повітряний маршал».

06
ТРА
2016

Зірка фільму Marvel «Людина-мураха» Пол Радд зіграє спортсмена-шпигуна. Режисер Джастін Лін придивляється до сиквелу комедії «Космічний джем». Зйомки третього фільму серії «Той, що біжить лабіринтом» зупинені. Студія Warner влаштує «Монстрокаліпсіс». Ці та інші новини - в нашому дайджесті.

06
ТРА
2016

Хотіли поржати? Ось вам гумор без цензури. Ласкаво просимо до СуперТрешМаркету! Коротше, нова анімаційна комедія для дорослих – це чумова бомба від творців фільмів «Сусіди» та «Це кінець». Дивимось перший трейлер.

05
ТРА
2016

Можливо, зірка серіалу «Як я зустрів вашу маму», вона ж агент Марія Хілл з «Месників», вона ж Кобі Смолдерс, і не заподіє серйозних тілесних ушкоджень герою Арнольда Шварценеггера в комедії «Чому ми вбиваємо Гюнтера» (Why We're Killing Gunther), але шанси на це дуже великі.

05
ТРА
2016

Постановники французького хіта «1 + 1» Олів'є Накаш та Ерік Толедано знімуть для студії Gaumont комедію «Таке життя» (C'est la vie), в якій за сюжетом обіцяють невеликий домішок чарівництва.

04
ТРА
2016

Майкл Фассбендер, добре зарекомендував себе в образі лиходія Магнето, зніметься в ролі журналіста і серійного вбивці Джека Унтервегера в картині «Вхід в Аїд» (Entering Hades) по книзі Джона Ліка. Окрім головної ролі, Фассбендер візьме на себе і продюсерські функції.

04
ТРА
2016

Головні зміни: перед верифікацією необхідно підтвердити мобільний номер, вартість верифікації 15грн., мобільний додаток та сповіщення!