28
КВІ
2016

Неперевершені Дензел Вашингтон і Кріс Пратт на чолі «Чудової сімки» увірвуться в кінотеатри у видовищному драйвовому екшні у стилі вестерн. Представляємо перший трейлер до ремейку знаменитої картини 1960-го року «Чудова сімка».

28
КВІ
2016

Відразу два фільми заманюють до себе Хоакіна Фенікса. Драма «Марія Магдалина» з Руні Марою в головній ролі, а також перший англомовний проект французького постановника Жака Одіара, вестерн «Брати Сістерс» з Джоном Сі Райлі.

28
КВІ
2016

Схоже, Роберт Дауні-мол. не збрехав, повідомивши, що «Шерлок Холмс 3» десь на підході. Студія Warner на цьому тижні оголосила ім'я нового сценариста проекту, який замінить на цій посаді автора «Залізної людини 3» Дрю Пірса.

27
КВІ
2016

Режисер Роб Леттерман і сценарист Даррен Лемке уклали контракт зі студією Sony на розробку продовження минулорічної комедії «Страшилки». Фільм за участю Джека Блека зібрав у світовому прокаті 156,7 млн ​​доларів.

26
КВІ
2016

Студія Disney на цьому тижні зайняла ще п'ять прем'єрних слотів на майбутнє. Незважаючи на те, що поки не анонсується, коли і який саме вийде фільм, інсайдери індустрії впевнені, що серед майбутніх прем'єр знаходяться недавно запущена в розробку «Книга джунглів 2», сиквел «Чаклунки» і ряд інших проектів.

25
КВІ
2016

Незалежна картина «Сідні Холл» обзавелася непоганим акторським складом. Логан Лерман зіграє головного героя, тоді як в компанії з ним виявляться Ель Фаннінг, Мішель Монахен і Нейтан Лейн. Режисерське крісло займе Шон Крістенсен.

22
КВІ
2016

Побившись з декількома студіями, Fox відвоювала право постановки комедії «Жінки в бізнесі» (Women in Business) за сценарієм Лори Стайнел. До проекту вже прикріплені Емма Стоун, Кейт Маккіннон і Джилліан Белл.

22
КВІ
2016

Одна з найбільш ефективних команд в сучасному кіно повертається. Метт Деймон знову грає агента, одного разу втратившого пам'ять, а режисерське крісло займає Пол Грінграсс. П'ятий фільм франшизи називається лаконічно «Джейсон Борн».

22
КВІ
2016

У новій версії франшизи «Людина-павук» від Sony і Marvel з'явиться Роберт Дауні-мол. в образі Тоні Старка. На жаль, переговори з Майклом Кітоном, якого звали на роль лиходія, так і не завершилися успіхом.