19
СЕР
2015

Warner Bros. поверне «Скубі-Ду» на великий екран, проте цього разу в анімаційному форматі. Студія також задумала спін-офф «Шаленого Макса», присвяченого Фуріозі.

19
СЕР
2015

Відразу два режисерських проекти Марка Вебба на цьому тижні дали про себе знати. Драма «Обдарована» обзавелася виконавцем головної ролі в особі Кріса Еванса, а «Самотній в Нью-Йорку» за сценарієм з «Чорного списку» сподобався Розамунд Пайк і Джефу Бріджесу.

18
СЕР
2015

У Великобританії почалися зйомки картини «Фантастичні звірі і де їх шукати». Дія фільму розгорнеться за 70 років до подій «Гаррі Поттера», а головні ролі виконують Едді Редмейн, Колін Фаррелл, Езра Міллер, Кетрін Вотерстон і Саманта Мортон.

17
СЕР
2015

Нове завдання для напарників копів, але без проблем не буває - вони не мають чіткого плану, а один з них і досі не вміє користуватися зброєю. Переглядайте трейлер до сиквелу комедії «Шалений патруль» та очікуйте прем'єри на території України.

17
СЕР
2015

Можливо, капітан Джек Горобець і став одним із сюрпризів конвенту D23 в Анахаймі, але підтвердження участі Орландо Блума в п'ятому фільмі серії «Пірати Карибського моря» було однією з головних новин заходу.

17
СЕР
2015

Постановник найбільш касової картини 2015 «Світ Юрського періоду» Колін Треворроу береться за дев'ятий епізод «Зоряних воєн». Зірка серіалу «Ганнібал» Мадс Міккельсен зніметься у фільмі «Зоряні війни: Ізгой».

17
СЕР
2015

У мережі з'явилося бекстейдж-відео, в якому розповідається про дівчат Джеймса Бонда з нового фільму «007: Спектр». Коханих легендарного агента цього разу зіграли Леа Сейду і Моніка Белуччі.

17
СЕР
2015

Студія Universal веде зйомки сиквела комедії «Дитсадковий поліцейський». Замість Арнольда Шварценеггера в головній ролі зайнятий його колега по франшизі «Нестримні» Дольф Лундгрен.

17
СЕР
2015

Комедійний актор Зак Галіфіанакіс вийшов на фінальну стадію переговорів щодо участі в анімаційному проекті студії Warner «Лего. Фільм: Бетмен».