21
СІЧ
2016

Студія Disney змінила дату релізу фільму Раяна Джонсона «Зоряні війни: Епізод 8», перенісши його з травня 2017 року на 15 грудня 2017 року. Вільний слот займає картина «Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казок», а на липень встане перезапуск «Людини-павука».

21
СІЧ
2016

Фільм «Потрійний кордон», який розробила Кетрін Бігелоу, зараз знаходиться у веденні постановника Джей Сі Чендора. Кримінальна драма просувається до глядача: розпочався кастинг, і першим актором, що виявили інтерес до проекту, став Джонні Депп.

21
СІЧ
2016

Фільм «Рятувальники Малібу» за участю Двейна Джонсона зайняв слот, який раніше призначався для продовження фільму «Термінатор: Генезис». Нову картину франшизи з Арнольдом Шварценеггером планувалося випустити 19 травня 2017.

20
СІЧ
2016

Коли супергерої зайняті благородними справами, хтось повинен розгрібати брудну білизну. На самі ризикові місії відправляється «Загін самогубців», зібраний з антигероїв і лиходіїв. Представляємо перший дубльований трейлер фільму Девіда Еєра.

20
СІЧ
2016

Майстер східних єдиноборств Джет Лі приєднався до акторського складу фільму «Три ікси: Повернення Ксандера Кейджа», який повинен перезапустити франшизу, невдало розпочату в 2002 році. Він Дізель повертається в образі спортсмена-екстремала, що працює на АНБ.

19
СІЧ
2016

Серіал Netflix «Лемоні Снікет: 33 нещастя» довгий час простоював в розробці, але схоже, що намічається просування. Ніл Патрік Гарріс отримав роль графа Олафа, якого у фільмі Бреда Сілберлінга грав Джим Керрі.

19
СІЧ
2016

Скандал, що розгорається в зв'язку з номінаціями на «Оскар», на цьому тижні вилився в заклики до бойкоту церемонії. Президент кіноакадемії Шеріл Бун Айзекс видала заяву, в якій повідомляє про прийдешні зміни в стані голосуючих.

19
СІЧ
2016

Режисер картини «Багно» та серіалу «Вініл» Джон С. Бейрд береться за історію одного з найвідоміших комічних кінодуетів - Стена Лорела та Олівера Харді. У фільмі їх зіграють Стів Куган і Джон Сі Райлі.

18
СІЧ
2016

Антигерой у виконанні Раяна Рейнольдса не з'явиться на екранах Китаю: реліз бойовика «Дедпул» за коміксами Marvel заборонений в Піднебесній. Місцеві цензори порахували, що в картині занадто багато насильства.